ChakraLife meditációs párnák külső huzatai

A ChakraLife meditációs párna és hengerpárna külső huzatai magas kopásállóságú szövetből készülnek.

 

ChakraLife

Mit jelent a magas kopásállóság?

 

A kopásállóság azt jelenti, hogy tartós használat során a szövetet ért külső behatások, milyen mértékben károsítják az anyag szálait. A magas kopásállóságú szövetek ellenállóak, és tartósak, jól tűrik a külső behatásokat rendeltetésszerű felhasználás mellett.

 

Mit jelent a szöveteknél a Martindale szám?

 

A Martindale szám a kopásállóság mértékegysége. Minél magasabb a Martindale száma egy szövetnek, annál ellenállóbb. A ChakraLife meditációs párnák és hengerpárnák külső huzatai Martindale számuk alapján rendszeres, intenzív igénybevételre is alkalmasak, így az általunk gyártott párnák külső huzatai megőrzik színüket és szépek maradnak több éves használat után is.

ChakraLife párnák az Örömvirágban

JÓGA STÚDIÓKBA, MEDITÁCIÓS TERMEKBE, KÖZÖSSÉGI HELYSÉGEKBE

A ChakraLife párnák külső huzatának Martindale száma  25.000 feletti, így közösségi helységekbe, jógatermekbe, meditációs vagy pilates stúdiókba is kitűnő választás. A ChakraLife huzatok több éves, hosszútávú, rendszeres igénybevételre lettek tervezve.

A ChakraLife meditációs és jóga párnák külső huzata szennytaszító és vízlepergető

A ChakraLife párnák külső huzata szennytaszító és vízlepergető, így nehezen koszolódik, és ha folyadékot öntenél rá véletlenül, akkor ezt egy könnyed mozdulattal letörölheted róla. A párnák külső huzatai mosógépben 40 Celsius fokon moshatóak, így ha olyan szennyeződés kerülne rá, ami mosást igényel, akkor egyszerűen kimosható.

A használat során visszajelzések alapján tea, kávé, vörösbor és kakaó is landolt már vásárlóinknál kedvenc ChakraLife párnájukon, és minden esetben a ráöntés után közvetlenül egy mozdulattal le tudták törölni, és a ráöntött folyadéknak nyoma sem maradt.

A NAGY VÖRÖSBOR TESZT

A sárga ChakraLife meditációs párna huzatára vörösbort öntöttem, és azon túl hogy a vörösbor cseppszerűen szaladt az anyagon, egy könnyed mozdulattal letöröltem 🙂