A ChakraLife párnák világa

Miért Chakra Life párnákat válassz?

A ChakraLife párnák külső, fizikai tulajdonságai és egyedülálló előnyei:

Mert a ChakraLife párnák külső huzata strapabíró, magas kopásállóságú bútorszövetből készül, így biztos lehetsz benne, hogy kedvenc párnád jóga, meditáció során sokáig társad marad. Minden egyes darab egyedi kivitelben, tökéletes minőségben, a párna színeivel megegyező cipzárral és cérnával varrott eredeti kézműves termék.

A tisztított, bio tönkölypelyvával töltött, pamut huzatú párnabelső kiváló szellőzést biztosít, így ChakraLife párnád, tökéletesen igazodik tested formájához. A tönkölypelyva kovasav tartalmának köszönhetően görcsoldó, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású, hatóanyagával csökkenti a kimerültséget, fáradékonyságot. Izom-, izületi és menstruációs fájdalmak esetén is segítséget nyújt magas vitamin és ásványianyag tartalma a kötőszöveteken átjutva támogatja szervezeted egyensúlyát.

A ChakraLife párnák többféle méretben készülnek, így mindenki ki tudja választani a saját testi adottságaihoz tökéletesen illeszkedőt. A Classic párnák 38x18 cm-es méretükkel biztosítják a kényelmes és nyugodt meditációt  kevésbé rugalmas izomzat esetén is. A Normal meditációs párnák 35x12-es méretükkel a megszokott méretet biztosítják, a piacon egyedüliként prémium minőségben. A Chakra Life hengerpárnák 50x20 cm-es méretükkel a jógaórák, és a mindennapjaid kikerülhetetlen tartozéka. 

A ChakraLife párnák mindegyike kényelmes és praktikus hordozófüllel készül a könnyebb kezelhetőség és hordozhatóság jegyében.

 

ChakraLife meditációs párnák
ChakraLife meditációs párnák

A ChakraLife párnák belső értékei, színterápiás használatuk:

Miben segít Neked az adott csakrádnak megfelelő színű ChakraLife meditációs párnád használata?

A csakrák a gerinced mentén elhelyezkedő hét fő örvénylő tölcsérszerű körből álló energiaközpontod, melyek az auráddal szoros kapcsolatban állnak. Az aura színes, így akik képesek az aura látásra, vagy látják a csakrákat, minden csakrát saját színében látnak. A csakrák színei egyrészt tájékoztatást adnak adott csakránk állapotáról, másrészt, minden csakra saját színével erősíthető, gyógyítható.

A csakrák erőközpontjaid, így minden harmonikusan működő csakrádon keresztül a legtisztább úton veszed fel az univerzális életenergiát, vagyis a pránát (csi, vagy ki). Amely ezután a nadikban (meridiánok), azaz az energiacsatornákban áramlik szét testedben.

Ha ez az energiaáramlás bármelyik csakrádnál elakad, az testi, lelki, szellemi szinten egyaránt problémát okozhat.

Minden csakrának vannak hozzárendelt területei. Az alsó három csakra a fizikai valósággal áll szorosabb kapcsolatban, stabilitásodat az életben, a szociális beilleszkedésed, valamint az egyéniséged kibontakoztatását, megmutatását mutatja. A középső csakrák az önkifejezés, a másokhoz a külvilághoz való viszonyulásod mutatják, míg a korona csakrád az egység, a mindent elfogadó, feltétel nélküli szeretet csakrája.

A csakrák rendszerét, azok megfelelő működését a hozzájuk tartozó színeikkel erősítheted, így, ha meditációd során a színterápiás Chakra Life párnádat használod, ügyelj a megfelelő színű csakrapárna kiválasztására, mellyel erősítheted adott csakrádat.

A színterápiás ChakraLife csakrapárnák, és a színek hatásai testedre:

A színeket szemünk, testünk rezgéseiken keresztül érzékeli. Mint minden az Univerzumban a színek is, rezgésekből állnak, ahogy az emberi test is, és ezek a rezgések reagálnak, hatással vannak egymásra. Vannak rezgések melyek kioltják, mások erősítik egymást. A hasonló a hasonlóval rezeg össze, azt hívja magához, így erősítik egymást. Így azon csakrád, melyet erősíteni fogsz, a saját színével erősíthető.

A színterápia, a színekkel való gyógyítás alapja, hogy a hiányt szenvedő testnek, léleknek, szellemnek, hiányállapotot kell potólnia, meg kell kapnia a hiányzó színt, hogy visszanyerje egyensúlyát, hogy csakra rendszere optimálisan működjön. A hiány pótlására használd bátran a színeket, ruházatban, lakberendezésben is. Meditáció során kiemelten fontos, hiszen meditatív állapotban erőteljesebb hatásokat, erdményeket érhetsz el.

Hogy mely csakrád, mely területeket érint testi, lelki és szellemi szinteken, arról tovább ITT olvashatsz.

 

 

ChakraLife meditációs párnák