Csoport coaching, Team coaching

Csoport coaching, Team coaching

Vezetőnek lenni nem azt jelenti, hogy osztod az észt, elvársz, dirigálsz, és kiéled a középszerűséged.

Vezetőnek lenni nem más, mint mikor elszakíthatatlan bizalom fűz össze azokkal, akik iránt felelősséggel tartozol. Akik kérdőjel nélkül követnek téged bárhová, mert látják, tudod merre mész. Vezetőként nem azért nézel hátra, hogy a "dicsőséges" múltadból meríts erőt, hanem mert vigyázó tekinteted van a csapatodra, hogy le ne maradjon senki.

A vezető példával vezet, de betartatja a szabályokat. A szabályok azért vannak, hogy a csapat egyben maradjon és egymást, együtt vigyék előbbre. Aki nem akar a csapat része lenni, azt magára hagyja vagy elzavarja, mert a csapat érdeke kívánja így, nem pedig a középszerű egója.

A vezetőt azért követik, mert valamikor ő is jó követő volt, és megtanulta milyen igazi csapattagnak lenni. Nem kérdés, hogy hisz abban amit csinál, tudja mit csinál, és tisztán látja hová tart.

A vezető a csapatért dolgozik, a csapat a vezetőért. Ez tartja mozgásban az egészet.

-Tonk Emil

A régi korok embere mindent közösen oldott meg, békében élt önmagával, környezetével, és a természettel. Tudta, hogy egyedül elveszne, bízott társaiban, és őrá is mindig számíthattak a társai. Napjainkra mintha mindezt elfelejtettük volna, csapatban együttműködni a mai kor emberének legnagyobb kihívása.  Mindenki, mindent ego-ból akar teljesíteni, egyedül és aztán besöpörni az érte járó sikert, azon nem osztozni senkivel. Pedig a legtöbben mások segítségével jutunk el A-ból B-be, de ezt legtöbbször észre sem vesszük. A sikeres üzletember valószínűleg sehol sem lenne felesége támogatása nélkül, aki megteremti neki az otthon békéjét, ahol töltekezhet... A szülő, aki lehetőséget ad gyermekének, hogy tanulhasson, beteljesíthesse álmait... A kolléga, aki összeállítja a projektet, és főnöke kezébe adja, mikor az tárgyalásra megy…

A csapatmunka ott kezdődik, hogy akár a legapróbb pontban számítunk a másik ember segítségére, hiszen mindnyájan igénybe veszünk hasonló segítségeket nap, mint nap.

A Team Coaching lényege pedig, hogy a legapróbb segítséget is tudatosan észrevegyük, és megköszönjük, viszonozzuk, hogy a másikat csapattársunknak tekintjük. Hogy meglátjuk, hogy az Együtt terében lenni, élni, dolgozni jó, hogy szükségünk van a közösen létrehozott együtt teremtésre, és hogy nem leszel attól kevesebb, ha elismered, hogy mások is hozzájárultak a sikerhez.

A Team Coaching műfaja hiánypótló, és nélkülözhetetlen bármilyen csoportosulás közös boldogulásáról is legyen szó. Hiszen egyedül nem megy, vagy legalábbis sokkal nehezebb.

Néhány információ még, ha megszületett Bennetek az elhatározás a változtatásra:

 

Csapatépítés

A csoport coaching folyamatok általában 1-2 alkalom után meghozzák a várt eredményeket. Csoportban nem egyéni coaching célokért dolgozunk, hanem a csapat egészéért, a közösen elérhető eredményekért. A Team Coaching műfaja egyrészről szabadabb, másrészről nagyobb összpontosítást igényel a csoport egészétől. Közösen építkezik a csapat, melyben ki-ki kihozza magából a maximumot, egyénileg is kiteljesedik azon képességeiben, melyek a csapat egészét szolgálják, így egészítve ki egymást, és ezáltal így elérve a legoptimálisabb teljesíthető eredményeket.

 

Csoport Coaching /Team Coaching ülés időtartama: 1,5 óra (90 perc)

Ára: 55.000.-

Minden további megkezdett óra 10.000.-/ óra

Árajánlat egyeztetés után, egyéni igények figyelembevételével.

 

Kérlek add meg adataidat, hogy fel tudjalak keresni.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!