Hasznos tudnivalók a csoportos és egyéni ülésekről

Publikálva Kategóriák: Egyéb

Hasznos tudnivalók a csoportos és egyéni ülésekről

A találkozásunk napján:

Ha csoportos foglalkozásra jössz, kérlek csak akkor jelentkezz a csoportba, ha végig tudsz maradni, mert a csoportkohézió szempontjából fontos, hogy végig mindenki jelen legyen. Mivel a csoport vége nem kiszámítható, a foglalkozás elhúzódhat, így nem javasolt utána programot szervezni.

Mivel a csoport vége előtti távozás megterhelést jelent a csoportnak, ezért idő előtti távozás esetén dupla részvételi díjjal számolj!!! Kivételek közé tartoznak: szoptatós édesanyák, fiatal életkorúak(18év alattiak)

A nap folyamán ebédszünetet nem tartunk, ezért kérlek hozz magaddal a napi étkezésedhez szükséges ételt, italt.
Nassolni való, gyümölcs hozható, kávé, tea rendelkezésre áll.

COVID Protokoll:

A pandémiára való tekintettel az alábbi óvintézkedések fontosak a találkozás minél biztonságosabbá tételére:

1. Ha személyesen nálad, vagy a közvetlen környezetedben valakinél megfázásos tünetek,vagy COVID pozitivitás jelentkezett, kérlek várd meg a tünetek lezajlását, vagy a kontaminációtól számított 10 napot.
Ezt követően tudsz részt venni bármely csoportomban, vagy személyes ülésen.
2. A csoportok kisebb létszámmal indulnak (maximum 10 fő), ezért 10 fő felett , csak várólistára tudok előjegyzést adni, vagy egy másik soron következő csoporthoz tudsz csatlakozni.
3. Amikor egymást megközelítjük, maszk használata kötelező.
4.  Fenntartom a jogot, hogy amennyiben valaki tünetekkel jelentkezik, a csoporton való részvételét a helyszínen is visszautasítsam.

 

Akiket nem tudok fogadni:

Egyéni és csoportos segítő foglalkozásokra nem fogadható az, akivel csak szakirányú végzettséggel rendelkező szakemberek foglalkozhatnak, így kompetencia határon kívül eső személyek. (pszichiátriai beteg, tudatmódosító szereket használ, depressziós, pánikbeteg, epilepsziás, vagy túlzott agresszió, rohamokkal járó betegség, súlyos betegség esetén)
Orvosi terápiás, gyógyító és pszichoterápiás tevékenységet nem végzek, tevékenységeim, kezeléseim nem számítanak egészségügyi szolgáltatásnak. Az általam végzett tevékenységek az MNS -Egyéb személyi szolgáltatás (TEÁOR 9609) tevékenységi körbe tartozik.

Folyamatban lévő kezelésekről, fennálló súlyos, vagy középsúlyos betegségekről, egyéb fennálló vagy korábbi pszichológiai betegségekről, kezelésekről, minden bejelentkező köteles tájékoztatni!