ChakraLife Jógapárna

Milyen párnát válassz?

Publikálva Kategóriák: Egyéb

Milyen párnát válassz jógázáshoz vagy meditációdhoz?

Meditációs szett

Miért hasznos a jógapárna, meditációs párna?

 

A jógapárna stabilitást ad, és kényelmet biztosít a meditáció és a jógagyakorlatok során. Az otthoni gyakorlásodnál hű társad lesz, mert segítségével támaszt és biztonságot ad az ászanák gyakorlása során. Meditációnál kényelmet biztosít, egyenesen tartja a gerinced a hosszabbra nyúló meditációk alatt is.

 

Milyen jógapárnát, vagy meditációspárnát válassz?

 

A számodra legtökéletesebb párnát, úgy tudod kiválasztani, ha számításba veszed a következőket:
1. Mennyire része a jóga és a meditáció a napi rutinodnak?
2. Melyik jógairányzat az, amelyiket leginkább gyakorlod?
3. Milyen a testalkatod?
4. Mennyi időt töltesz egyhuzamban jógával és/vagy meditációval?

 

A kerek meditációs és jógapárnák

 

A kerek párnák formájuknak köszönhetően biztosítják a relaxáció, meditáció alatti kényelmet és tartást testednek. Segítségükkel nem feszül a hátad, a lábad, a térdek is fájdalom nélkül pihenhetnek.

A félhold alakú jógapárnák típusban, hasonló vonalat képviselnek, mint a kerek párnák. A félhold párnákat gyakorlott meditálóknak, jógázóknak ajánljuk, akik napi szinten gyakorolnak. A félhold párna, egyenes, “lecsapott” részénél, lótusz ülésben a lábak kényelmesen elférnek, ugyanakkor a gyakorlott, rugalmasabb izületekkel rendelkezőknek nyújt ideális segítséget.

 

A jógapárnák kezelése

 

Minden párnát maximálisan megtömünk, pontosan azért, hogy mikor használod, Te dönthesd el, hogy milyen mennyiségű töltettel nyújt számodra teljes kényelmet. Ezért minden párna két huzatban van, egy vékonyabb belső cipzáros pamut huzatban, és egy vastagabb, prémium minőségű, strapabíró cipzáros bútorszövet huzatban. Mindkét huzat cipzárral készül, így könnyedén kiveheted, vagy visszatöltheted a párnád töltetét, párnádat saját igényeidre szabhatod. A jógapárnák külső és belső huzata is, pelyva nélkül 30 fokban mosható. A pelyvát érdemes időnként mélyhűtőbe tenni, természetes anyag révén, ezzel megvédhetjük.

Párnákat jógázáshoz, meditációhoz ITT találsz!