Buza Edit Szertartásvezető

Tavaszi Napéjegyenlőség – Újjászületés szertartás

Publikálva Kategóriák: Egyéb, Életrészek

Tavaszi Napéjegyenlőség - Újjászületés szertartás

Ma este (2019.03.20.), időben 22:58:54 ünnepeljük a Tavaszi Napéjegyenlőséget. Ilyenkor a nappal és az éjszaka, a sötét és világos órák száma egálban van, egység, kiegyensúlyozottság, a tökéletes harmónia ideje ez. Egyidejűleg a csillagászati tavasz is ránk köszönt, mellyel a hosszú tél után elérkezik hozzánk a fény. A tavasz a “minden áradása”, az újrakezdés, az új élet kezdete. Így ezen a napon hozd el Önmagadba a fényt. Töltsd be vele, testedet, lelkedet, telítsd meg csordultig vele önmagadat. A fény befogadása mindig segíti a sötétség elengedését. Ahová beözönlik a fényt, ott nincs helye sötétségnek.

A fény befogadására a nappali órákban menj ki a szabad levegőre és fordítd arcodat a Nap felé néhány percig, engedd, hogy átjárjon melege, mind lelki, mind testi szinten. Érezd ahogy átjár, a fejtetődőn beáramlik a testedbe, és a szívcsakrádba fogadod, majd leengeded és átadod e fényt Földanyának. A fény betörésével kitisztítasz mindent magadból, ami már nem szolgál Téged. Lásd, ahogy a fény beérkeztével, ezek az érzések, gondolatok, élmények elhagyják testedet. Elengedve ezzel a múltat; helyet, teret adva a jövődnek, az új energiáknak.

 

Tavaszi napéjegyenlőség

A fény beengedésével, ismételgesd magadba:

Fény vagyok! Fény vagyok! Fény vagyok!

(A gyakorlatot bárhol elvégezheted, buszmegállóban állva, vagy ablakodon kinézve…)

Szertartásvezetés - Buza Edit

Az esti órákban, lehetőleg a Tavaszi Napéjegyenlőség időpontjában, gyújts gyertyát és ezzel őrizd a Benned lévő fényt, Önmagad fényét. Ismételd meg, és hívd elő a nappali napfény adta érzéseket.

Majd ismételd el ismét:

Fény vagyok! Fény vagyok! Fény vagyok!

Végül köszönd meg a fénynek, hogy beérkezett, hogy önmagaddá vált, és engedd útjára, engedd kiáramolni szívcsakrádon keresztül, hogy másoknak is elhozza a fényt. Ha van rá időd, hagyd gyertyádat végigégni, ha nincs fújd el nyugodtan, és a fény ragyogásával szívedben teheted tovább dolgod.

Csodás megéléseket!