A Leány, női minőségeink

A Leány – Női minőségeink

Publikálva Kategóriák: Életrészek

A Leány - Női minőségeink

A Leány, női minőségeink

Az évkörön február másodikán belépünk a tavaszba, és a Leány minőségbe. A női évkörön a Leány minőségbe való belépés, mindig arra emlékeztet, hogy őrizd meg gyermeki lélekrészed az évek múlásával is. Mindig az a teljesség, mikor minden minőség egyenlő arányban él benned, mikor egyik minőség sem nyomja el a másikat. A Leány minőség a sorban az első, az újjászületés, az új kezdet hírnöke. Február másodikával lépünk ebbe a minőségbe, a víz elemével egységben, így jellemző rá az áradás, kiáradás, a féktelen öröm. Kissé szeszélyes és hullámzó, ugyanakkor elárasztó és áradó minőség.

A Leány minőség megélése, feltétlen bizalommal párosul, az a fajta erő ez, amikor magadat Isten tenyerébe helyezed, és feltétel nélkül tudod, hogy megtart. Leteszed a félelmeket, az aggódást, a korábbi tapasztalásokat, és hiszed, hogy csak az jön, ami téged szolgál.

A gyermekkori éned, az akkori hited, a „csak élek bele a világba” hitrendszered felidézése, segíthet megtartani téged ebben. Megtapasztalod majd, hogy ennek az elérésével kibontakozol, bátorságot merítesz, könnyedség és felszabadultság árad szét minden sejtedben. A kreativitásod és a tudásvágyad felerősödik, aktív figyelője leszel életednek, és a tanításokat könnyedén integrálod be életedbe. Céljaidat, utadat szívbéli vágyak irányítják majd, és ez az irány, csak jó útra terelhet téged.

A Leány minőség pajkos és játékos, merj játszani, és ne vedd magad túl komolyan. Ötletekkel, és kérdésekkel teli minőség ez, aki fáradhatatlanul keres, kutat, és minden nek, amihez hívást érez szívből utánajár. De ez az út színes, és játékos, néha letérsz róla, mert valami más érdekesebbnek bizonyul, és ez így van rendben. Minden úgy jó, ahogy van, és minden akkor talál rád, érkezik meg hozzád, amikor számodra ez a legjobb.