Napéjegyenlőség után

Tavaszi napéjegyenlőség után

Publikálva Kategóriák: Életrészek

Tavaszi napéjegyenlőség után

A tavaszi napéjegyenlőség és az azt követő telihold új kapukat nyitott számunkra, az újjászületés lehetőségét adva nekünk. Új sorsot írhartunk magunkat, melyet a fény ereje kísér. Lehetőséget kaptunk rá, hogy változzunk, és változtassunk minden tekintetben.

A mostani elhatározásaidat, ha kitartó vagy, és jó volt az irány, siker övezi majd. Elkezdődött és megállíthatatlan. A fény ereje kísér kívül, és saját fényed erősít belül, így erős hátszéllel párosul az elhatározásod. Napról-napra kézzelfoghatóak lesznek elhatározásod gyümölcsei, és ez egyre erősödő önbizalommal és hittel tölt meg. Soha nem látott magasságokba emelkedhetsz általa, biztonságban, bizalommal, hittel az univerzum megtartó erejében, a vanság megtapasztalásával. Ha tudatosságod megőrzöd, ha képes maradsz megtartani önmagad tengelyedben ég és föld között, valóban a csodák ideje jön el.

 

A múlt történéseinek, sebeinek gyógyulása, a visszatérő még nem rendezett minőségek rendezése is előtérbe kerülhet, melyeket inkább intuitív módón oldhatsz meg, mintsem nagy lelkizésekkel.

Mindig jobb és hatásosabb a belső erőből, belső hangból történő letétel, mint az agyon beszélt, túlkommunikált. Így a belső hangok, belső csendek ideje is ez, melyek tengelybe állítanak, egységbe emelnek. A tavaszi áradás, tisztulás akár spontán módon is megtörténhet, ennek is ideje van, hagyd, hadd sodorja el mindazt aminek mennie, tisztulnia kell, helyet adva ezzel az újnak, a szebbnek, a jobbnak.

A közös, egyirányba haladás, egymást segítve, de megadva mindenkinek az önállóságát, egyediségét, elfogadásban együtt teremtés ideje jött végre el, fantasztikus támogatással.

Mindez igaz a párkapcsolatokra, és a közös, közösségi munka kapcsolatokra is. Az egyének egyéniségüket, személyiségüket megtartva, saját csodájukkal járulnak hozzá, a közös együtt teremtéshez revalizáció, féltékenység és egyéb földi gyarlóságok nélkül. A sikerek és a bőség csak az együtt áramlásban lehetséges, így ha a másik utat választod valószínűleg elbuksz.

Tehát őrizd saját fényed, és örülj a másik fényének is, így lesztek közösen mindent legyőző vakító, tiszta teremtő fény. Most minden Téged támogat, új esélyt kaptál, élj vele!

 

Fotó: Pinterest