Zsinór karkötő

Zsinór karkötő

Publikálva Kategóriák: Életrészek

Zsinór karkötő, áldózsinór, védelmező piros zsinór karkötő

Az üzletünkben már kapható. Kattints a képre!

Hosszas töprengés után gondoltam, hogy tollat ragadok a zsinór karkötő jelenség kapcsán. Sokan hordják, ilyen-olyan szándékkal, de tudod -e pontosan mit is jelent? Mi célból viseled? Mit szeretnél vele elérni? Valami mellett, vagy valami ellen hordod?

A zsinór karkötő, karkötők korát éljük, melyet divatból, vagy méginkább az ártó, rontó energiák ellen viselsz, esetleg egyéb … szerencsehozó, vagy a nyugalom elérése a célod.

Fontos megkülönböztetnünk, a zsinór karkötőket az áldó zsinóroktól, melyeket buddhista szerzetesek, lámák áldanak meg. A zsinórt a szerzetesek kötik meg, és szertartásos keretek között, oltárra helyezve áldják meg, így közvetíti a védelmet, és az erőt, a mantrák és az imák erejét. Az áldózsinór leggyakrabban piros színű, de előfordul, hogy más csakraszínekben is találkozhatsz vele. Aki áldózsinórt kap, azt addig hordja, míg a karjáról le nem szakad. Az áldózsinórt levágni nem szabad. Áldózsinórt pénzért nem szabad adni, ajándékba adható.

A zsinór karkötő, mint kötés

A karkötő, mint azt a neve is rejti kötő tulajdonsággal bír, így ez mindaddig rendben is van, amíg, az azt rád kötő szándékai tisztességesek. A zsinór karkötő legtöbbször csúszócsomóval készül, ha valaki a kezedre teszi, akkor esetleg sima csomozós technikával, vagy a 7 csomós módszerrel.
A csomók, amiket a karkötő készítője rád rak, kötések. Így a mások által kötött zsinór, kötést tehet rád. A kötések rezgése legtöbbször nem jó szándékú sajnos, példának leírnám egy kedves barátnőm esetét, aki akaratán kívül már az ötvenedik karkötőt vásárolta egy cégtől, amikor feltűnt neki, hogy itt már valami gubanc lehet. Amikor ezt említette, és ránéztünk, bizony láthatóvá vált, hogy elköteleződött a cég felé akaratán kívül, és ha kellett neki - ha nem, vásárolt. A kötések eme válfaja, még az ártalmatlanabbak közé tartozik, így ha idegenek által készített zsinór karkötőt vásárolsz, energetikai célra, mielőtt viselni kezdenéd, tisztísd meg mások energiáitól, vagy ha Te magad ezt nem tudod, fordulj szakemberhez.

A zsinór karodra csomózására, legokosabb, ha olyan embert bízol meg, akiben megbízol 100%-ig, aki jó szándékkal van irányodba.

Fontos, hogy mond magadban, vagy akár fennhangon, hogy:

„Semmi, ami nem tiszta energiájú, ami nem segítő szándékkal jön, vagy akaratom ellenére tenne, ne csatlakozhasson hozzám.”

Ez a zsinór karkötő egész nap a karodon van, hozzád kapcsolódik, ne tegyél semmi olyat magadra, ami ártó szándékkal érkezhet.

Milyen anyagú legyen a karkötő zsinór?

Minden anyagnak megvan a saját rezgése, a műszálas dolgoknak nehezebb a rezgésük, így minél magasabb a pamut, vagy selyem tartalma a karkötő zsinórnak, annál finomabb a rezgése. Tehát a műanyag zsinórok mindenképpen kerülendők, érezni is rajtuk, hogy merevebbek, nem követik annyira a tested alakját, ezáltal kontaktust is nehezebben alakíthatsz ki vele.

Fontos -e, hogy melyik karodon hordod, melyik karodra kötik a zsinór karkötőt?

A két karod közti különbség energetikailag, hogy a bal kézzel mindig fogadsz, a jobb kézzel mindig adsz, továbbítasz. Bal oldalról érkezik be minden az életedbe, és te azt a jobb oldaladon, a jobb kezeden adod tovább. Bal oldalról a téged érintő, hozzád kapcsolódni vágyó energiák lépnek be, míg a jobb a belőled kiáramló, másokkal kapcsolódni vágyó oldal. (Nem véletlen, hogy mikor egymást üdvözölve kezet foguk, azt jobb kézzel tesszük.)

Hogy kösd a karodra, hogy használd a zsinór karkötőt?

A karkötőzsinórt, csomózás nélkül simán vásárold meg. A színét a témádhoz igazodva válaszd meg.

Előre leírod, megfogalmazod, hogy mire, miért hordod, és csúszócsomóval csomózd meg, vagy kérj meg egy olyan személyt, akiben megbízol, hogy kösse fel arra a csuklódra, amely a témádhoz kapcsolódik.

Érdemes ártások, rontások, kötések elleni védelmet kérni, de lehet nehéz energiák ellen, vagy más megközelítésből, energetikai védelmet kérni.

Ha gyöngyöt, vagy más kiegészítőt is teszel a karkötőzsinórra, akkor azt igazítsd a közepére, és két oldalról egy-egy csomót tegyél rá. Érdemes a csomókat minél közelebb meghúzni a gyöngyhöz. Itt már használd a védelmi mondataidat, miközben készíted a csomókat, ismételgesd. Pl.: “Védelmet kérnék, minden ártó szándékú, felém érkező energia ellen.” vagy “Kérem, hogy mindazon energiák érkezhessenek csak meg hozzám, melyek értem vannak.”zsinór karkötő

Így kapsz egy zsinórt gyönggyel, és két védelmező csomóval (ha nálam vásárolod meg, szantálfa gyönggyel, ami különösen erősíti az energetikai védelmet). Ezután a karkötőzsinórt kerekre formáld, ha a csúszócsomót készítenéd el.

Mindkét végére tegyél csúszócsomót (más néven perec csomót), így állítható méretű, és levehető lesz a védelmi zsinórod. Itt is erősítsd meg a védelmi mondataiddal a védelmi karkötődet.

A csúszó (perec) csomót így kösd meg:zsinór karkötő

Ha nem csúszócsomót szeretnél, akkor a kötés, csomózás legegyszerűbb módja a 7 csomós módszer, ami hét egymásra épülő csomóból áll. A 7 Isteni szám, és ezért alapvetően védelmi jelentősége van, mely témától függetlenül, védelmet nyújt témádra is. A 7 dimenzió jelképe, tehát minden dimenzióra kiterjedő védelemmel lát el.

Közben te elmondod, hogy mire, miért kéred és, hogy minden lehetséges jó, vagy mindaz, amire nem is gondoltál, ettől függetlenül megérkezhessen hozzád.

Fontos! A védelmi zsinórok legtöbbször mindentől megvédenek, de vigyázat, a pozitív történésektől is!

Ezért, ha védelmi szempontból kötnek zsinórt a bal csuklódra, meg kell erősíteni szóban miközben rád kötik, hogy mivel szemben kérsz védelmet.

Ezzel programozhatod. Ugyanígy járhatsz el egy ásványkarkötő esetében is például. (energetikai tisztítás után!)

A páros zsinór karkötő

A kapcsolatok megerősítéseként is kötnek zsinór karkötőt egymásra párok. Így erősítve kapcsolatukat. Fontos, hogy ezt mindkét fél egyformán akarja, és ne a másik kedvéért menjen bele, mert akkor inkább fogja bilincsnek érzékelni a karkötőt, mintsem kapcsolatuk megerősítésének, és így, egyúttal pont az ellenkezőjét fogja hozni egy kapcsolatba.

Ne akarjunk erővel kötést tenni a másikra, mert az inkább lesz szerelmi bájitalhoz hasonló hatású, melyből a hatás elmúltával, kijózanodva, felébredve, nem fogja segíteni az egymásra találást. Nem érhető el ily módon, egy érzelmileg is felnőtt, egyenrangú kapcsolat. Ettől óva intek mindenkit!

A zsinór karkötő, mint segítségnyújtás más kapcsolatokban

Egyéb, más kapcsolatokban sem ajánlott, a „majd én tudom mi jó neked”, hozzáállás. Ha az egyén nem maga választotta a karkötőt, nincs benne a változás, változtatás vágya életének bizonyos területén, akkor a karkötő sem fog működni. Egy ügyfelem a kisfián akart segíteni zsinór karkötővel, aki nehezen barátkozott az óvodában. Egy gyermek még nehezen dönti el, mi a jó neki, de az édesanyjának azt tanácsoltam, hogy ne akarja rátenni, azért mert ő így döntött. Ha segíteni szeretne, akkor ne a gyermek csuklójára tegye, hanem a saját jobb csuklójára világoskéket (a világoskék a kommunikáció színe), és mondja el, amikor felteszi, hogy ezt a kisfiáért teszi, segítve kisfiát, amennyiben ezt ő is akarja, hogy könnyebben menjen neki a kapcsolódás, társaihoz. Így segíti, így segítséget nyújt, de nem erőszakolja rá, hogy ezt másképp kellene tennie. Tehát megadta neki a választás lehtőségét, csak támaszt nyújtott, de ennek ellenére a gyermek dönthet úgy, hogy nem nyit a társai felé, ha viszont igen, ebben nincs egyedül, támogatást kap.

A zsinór karkötő színe, területei, hatásai

Piros: a gyökércsakra színe, védelem, biztonság, otthon, anyagi javak.

Narancssárga: szexualitás, vágyak, teremtés, szenvedély, hobbik, nőiség kifejezése nőknél, férfiasság erőssítése férfiaknál.

Citromsárga: önmegvalósítás, önkifejezés, önmagam vállalása, karrier.

Zöld: szeretet, szerelem, minden, ami szeretet témaköre, feltétel nélküli szeretet, önszeretet.

Világoskék: kommunikáció, önkifejezés, másokhoz való kapcsolódás, megnyilatkozás mások előtt, éneklés, hangzó dolgok, szavakkal kifejezhető dolgok.

Sötétkék: intuíció, ráérzések, megérzések, kapcsolódás a láthatatlannal.

Lila, rózsaszín: kapcsolódás az Istenivel, az Univerzummal, a Teremtővel, a felső erővel.

Fehér: tisztaság, fényhozó, tisztítás, yang energia.

Fekete: fénynyelő, a pozitív énünk ellenpárja, yin energia.

Ha energia kiegyenlítési problémával küzdesz, érdemes összefonva alkalmaznod a feketét és a fehéret.