Kiégés, Burn Out Coaching

Burn Out Coaching - Kiégés Coaching

A legnagyobb félreértés, ami a kiégéssel , Burn Out folyamatokkal kapcsolatos, hogy ez a top menedzserek, üzletemberek tünetegyüttese. A Burn Out azonban össztársadalmi probléma.

Körülbelül két éve, télen egy metrózás-mozgólépcsőzés alkalmával lettem figyelmes rá, hogy mennyire beszűkült, belefáradt szinte kivétel nélkül mindenki, aki a mozgólépcsőn szembe jön. Szürreális élmény volt, mindenki szürkeségbe burkolózva, fejlehajtva, mérhetetlen szomorúsággal utazott a délutánban, munkába, iskolába, haza a családjához. Amikor Anya, Apa hazaér és beleszürkül a szürke hétköznapokba, belegondolni is fájó, hogy-hogy építenek így boldog, kiegyensúlyozott, örömteli családokat, hogy nevelnek így boldog, kiegyensúlyozott, örömteli gyerekeket.

A Burn Out mindenki tünetegyüttese, nemtől, kortól, egzisztenciától függetlenül. A Burn Out tünetei segítségért kiáltások, melyekkel foglalkozni, melyekkel dolgozni kell.

 

A KIÉGÉS TÜNETEI:

A Burn Out pszichés tünetei általában fiziológiai tünetekkel is párosulnak. Jellemző az unottság, reménytelenség, tehetetlenség érzése, a felborult érzelmi reakciók (hol sírsz, hol nevetsz és egy idő után már kontrollálnod is nehéz), nem tudsz koncentrálni, és "kiesnek" a dolgok a fejedből.

 

Coaching Kiégés ellen

Gyakran vagy feszült, ingerült, esetleg agresszív, csökken teljesítőképességed, és egy idő után érdektelen leszel, semmi nem tud feldobni, vagy lázba hozni.

Testi szinten is a feszültség veszi át a szerepet mindennapjaidban, gyakran fáj a fejed, ingadozik a vérnyomásod, és tested ellenálló képessége is csökken, gyakrabban kapnak el kisebb betegségek, mint a nátha, megfázás...

 

A szociális kapcsolataidat elhanyagolod, feladod korábban imádott hobbidat, sport tevékenységeidet, visszahúzódó, otthon ülő leszel. Keveset kommunikálsz, és hiába élsz családban, legjobb barátod mégis a magány.

 

Kiégés terápia

Ha a fentiek közül már néhány pontban magadra ismertél, akkor Te a kiégés egyik fázisában vagy. Célunk, hogy felismered, ez az út, amin most jársz, nem a jó irány. Fontos, hogy közösen rátalálhatunk a kiváltó okokra, és elébe menjünk a további tüneteknek. A Burn Out egyik fő bástyája, hogy Te idézted elő, így legyőzni is Te fogod tudni. Én a kiutat tudom felajánlani Neked, de kijutni a fényre Neked kell.

 

Burn Out -Kiégés -Megoldások

Néhány információ még, ha megszületett Benned az elhatározás a változtatásra:

A teljes coaching folyamatok általában 5-10 alkalom után hozzák meg a várt eredményeket. Minden alkalommal haladsz, kis lépésekben a célod felé. A lezárt coaching folyamatok végére (általában 10 alkalom) helyükre kerülnek Benned mindazon lépések, gondolatok, tervek, melyekkel hatékonyan és minden szempontot figyelembe véve építheted életed, a neked tetsző és elképzeléseidnek megfelelő módon.

Burn Out Coaching ülés időtartama: 1,5 óra (90 perc)

Ára: 25.000.-/ alkalom

10 alkalmas coaching egy összegben fizetve: 225.000.-/ 15 óra coaching/900 perc

5 alkalmas coaching egy összegben fizetve: 112.500.-/7,5 óra coaching/ 450 perc

Kérlek add meg adataidat, hogy fel tudjalak keresni.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!