Nőnap - Neked, Érted

Nőnap – Neked, Érted

Publikálva Kategóriák: Életrészek, meditáció, Ünnepek

Nőnap - Neked, Érted

Kedves Lány, Asszony, Nő!

Nőnap - Neked, Érted! Ez a nap a TE napod! A társadalom úgy épül fel, hogy mindenkinek jár egy nap, ami róla szól, és ebben a rengetegben, a mai nap Rólad szól. Ma ér boldognak lenned, ér nőnek lenned, ma elhangzik talán egy „köszönöm, hogy vagy”, elhangzik egy „szeretlek”. Egész évben teszed a dolgod, dolgozol, családot látsz el, párkapcsolatban élsz, szerelmes vagy, szerető vagy, anya vagy, nagymama vagy, gondoskodsz, ügyeket intézel, háztartást vezetsz, ölelsz, szeretsz, adsz. Ezen az egy napon várhatóan mindezért megveregetik a vállad, megölelnek, megcsókolnak, és megköszönik, hogy ennyi értéket adsz a világnak. Sokatok az év többi napján is kap „köszönömöt” és megölelik, szeretik, de vannak, akik csak ma, vagy talán ma sem… nem érzik, hogy megbecsülnék, szeretnék, elismernék őt, vagy nem úgy, ahogy ő ezt szeretné.

Hozzád szólók most, Hozzád, akit nem szeretnek, akit nem becsülnek meg, akinek nem köszönik meg, hogy vagy. Neked szeretném megköszönni, a kitartásod, az élet kedved, a mosolyod, a tetteid, amikkel építesz, és emelsz. Köszönöm, hogy itt vagy, köszönöm, hogy teszed a dolgod, hogy dolgozol, családot látsz el, párkapcsolatban élsz, szerelmes vagy, szerető vagy, anya vagy, nagymama vagy, gondoskodsz, ügyeket intézel, háztartást vezetsz, ölelsz, szeretsz, adsz.

Az a belső erő, amelyből ezt nap mint nap létrehozod, a Te legnagyobb kincsed! Ettől az erőtől működik a VILÁG! Légy hát büszke magadra, öleld át magad, szeresd magad, és mond: Értékes vagyok, csodálatos vagyok, egyedi és utánozhatatlan vagyok! És tudd, nincs szükséged senki elismerésére, csak a sajátodra! Nem mások határoznak meg Téged, Te határozod meg saját magadat! Légy boldog, minden nap! Légy boldog NŐ!

BOLDOG NŐNAPOT! BOLDOG NŐKET!