Meditációs párna árak

Neked mit jelent a tökéletes ellazultság állapotában meditálni?

Sokáig mi magunk sem tudtuk erre a kérdésre a választ. Állandó derék, és hátfájás, lábzsibbadás, és térdbe nyilalló fájdalom kísérte a meditációt.

Ilyenkor csak arra tudsz gondolni, hogy hol fáj, és vajon miért pont ott, és minden idegszáladdal erőlködsz, és koncentrálsz, hogy a teljes ellazultság állapotába küzd magad. Őrült szélmalom harc, és legtöbbször megkönnyebbülsz, hogy a meditációnak vége. Már pont beszakadt a hátad, és hangyák rohangálnak az egész lábadban.

Ugye, egyetértünk abban, hogy a meditáció élményét, nem ezekkel a keserű tapasztalatokkal kellene összekötni?

Ne mondj le a tökéletes meditáció élményéről zsibbadó lábad, vagy derékfájásod miatt. A ChakraLife meditációs párnákat, pont ezért fejlesztettük ki, pont Neked hoztuk létre.

A ChakraLife Meditációs Párnák egyedülállóan minden igényt kielégítenek. A ChakraLife párnacsalád párnái egyedi termékek, minden darab kézzel varrott kézműves termék. A kétféle méretben kapható ChakraLife meditációs párnacsalád nagyobb méretű párnái: 38 x 18 cm-es tényleges mérettel rendelkeznek, így ha kezdő jógázó vagy meditáló vagy, számodra ez az ideális választás. Ha gyakorlottabb, hajlékonyabb vagy, Neked nyújt megoldást a ChakraLife 35 x 12 cm párnánk. Mindkét méretű meditációs párnánk társad lesz a meditáció, és a jóga útján.

A tönkölybúza pelyvája rugalmas, és szabadon mozog a párnahuzatban, jól szellőzik, levegős, és biztos alátámasztást nyújt.  A pelyvával töltött meditációs párna rendkívül jól illeszkedik, és veszi fel tested alakját, biztosítva ezzel a teljes ellazultság állapotát.

Meditációs törökülés

Hogy használd a ChakraLife meditációs párnát?

Egyengesd el a pelyva töltetet, úgy a párnádban, hogy a derék, illetve csípő alatti szakasz alatt magasabban, míg a párna elülső részébe kevesebb töltet jusson. Így ülj rá, farizmaidat magad alól hátrafelé kihúzod, hogy a medencéd kissé előrebillenjen. Ilyenkor a legtökéletesebb a vérkeringés a lábadban, így lábad nem fog elzsibbadni, egy hosszabb meditáció alatt sem, mert a ChakraLife 38-as méretű meditációs párna elég magas ahhoz, hogy kényelmet biztosítson lábaidnak, és ezáltal a meditációs testhelyzetet felvéve egyenest tartást biztosít hátadnak is. Ebben a helyes testtartásban, nem fog fájni hátad, nyakad, derekad, csípőd, és lábaid sem.

10 féle színben

bézs meditációs párna
bordó meditációs párna
szürke meditációs párna

Ugye, Te sem szereted, amikor egy tárgy a szívedhez nő, de gyenge minősége miatt, fájó szívvel el kell búcsúznod tőle?

Ezért párnáink kiváló minőségű, egyedi kézműves termékek, melyek körültekintően, és gondosan készülnek exkluzív alapanyagokból, a cipzár, és a cérna erős, jó minőségű, színében a párnával megegyező, a piacon egyedülálló minőségben.

A ChakraLife meditációs párnacsalád külső huzata kiváló minőségű bútorszövet, tapintása kellemes, puha, ugyanakkor nagyfokú igénybevételre tervezett. Jó minősége miatt meditációs központok és jógastúdiók, kifejezetten keresik és használják. Megjelenésének köszönhetően lakásod dísze lesz!

Miért jó a meditációs párna töltete?

A meditációs párnát vegyszermentes, tisztított  tönkölypelyvával töltve vásárolhatod meg.

A tönkölybúza pelyvájával töltött párna, nehezebb, de 100%-ban természetes. A tönkölyhéj hántolása után sértetlen marad, így könnyű és stabil töltést ad. A héj rugalmas, és szabadon mozog a párnahuzatban, jól szellőzik, levegős, és biztos alátámasztást nyújt.

ChakraLife meditációs párnák kétféle méretben

-A  35 cm széles, 12 cm magas (teljes töltés esetén) meditációs párnánk súlya a pelyva méretétől függően változhat, tönkölypelyvával töltve kb. 1,8 kg. Ha gyakorlott jógázó, és/vagy meditáló vagy, ennek a párnának a mérete ideális tartást ad hosszabb meditáláshoz. Csak gyakorlott jógiknak! 🙂
Ára: 8990.-
-A 38 cm széles, 18 cm magas (teljes töltés esetén) meditációs párnánk súlya a pelyva méretétől függően, tönkölypelyvával töltve kb. 3 kg. Ha kevésbé vagy hajlékony, izmaid kötöttebbek és esetleg nem rég indultál el a meditáció útján, akkor neked ez az ideális méret. Kényelem a lábadnak, a hátadnak, és a derekadnak.
Amennyiben csökkented a párnában lévő töltet mennyiségét, mérete változtatható. Beállíthatod magadnak az ideális ülő magasságot.
Ára: 11990.-

A párnákról részletesebben olvasni, a képekre kattintva tudsz: