Meditációs Párna Pécs

Meditációs párna Pécs

Meditációs párnára lenne szükséged Pécsen?

Meditációs párna Pécsen? Az a jó hírem, hogy bár Pécsen még nincs boltunk, de rövid határidővel, ingyenes szállítási költséggel, 100% -os garanciával szállítunk meditációs párnát Pécsre. A ChakraLife meditációs párnák prémium minőségű bútor szövetből készülnek, 10 féle színben, melyekben a 7 főcsakránk színeit is megtalálod. A kétféle méretben kapható ChakraLife meditációs párnacsalád nagyobb méretű párnái 38 x 18 cm-es tényleges méretben kezdő jógázók, és meditálók ideális választása lehet.

meditációs párna Pécs

ChakraLife nagy meditációs párnánk

Ez a párnánk szélesebb, és magasabb, így kötöttebb izomzattal is kényelmes ülőfelületet biztosít használójának. Meditációs-, és jógatermek, illetve önfejlesztő foglalkozásokat tartó stúdiók előszeretetettel választják ezt a méretünket, egyrészt kiváló minősége miatt, másrészt azért, mert sok ember fordul meg náluk különböző igényekkel, és legtöbbjük még csak ismerkedik a jóga, vagy meditáció világával, így számukra, a teljes ellazultság eléréséhez a ChakraLife 38 a jó választás.

meditációs párna Pécs

Több meditációs iskola is a mi termékünket használja, kiváló minősége, nyúzhatósága és mérete miatt, mert rendkívül kényelmes a deréknak, a hátnak, és a lábaknak, kevésbé rugalmas ízületekkel is hosszan lehet ülni rajta törökülésben, vagy padmászanában (lótuszülésben). Kiváló választás jógázáshoz, és az idősebb korosztály számára is ideális.  Meditáció közben nem kalandoznak el gondolataink, a párna méretének, és töltetének köszönhetően. Chakra Life párnáink bútordarabok, méretükből adódóan puffként is jól használhatóak.

meditációs párna Pécs
meditációs párna Pécs
meditációs párna Pécs

ChakraLife normál meditációs prána

A gyakorlottabbak részére is nyújtunk megoldást, nekik a ChakraLife 35 párnáinkat ajánljuk. A kisebb méretű Chakra Life 35, mely 35 x 12 cm méretű, az aktív jógázók és meditálók párnája. Kiválóan illeszkedik bele testünk a ChakraLife 35 párnába, kényelmes, felveszi fenekünk formáját, eloszlik rajta testsúlyunk, így egyenes háttal, egyensúlyban meditálhatunk rajta. A ChakraLife 35 párnáin tökéletes a meditáció.

meditációs párna Pécs

ChakraLife szögletes meditációs prána

A ChakraLife szögletes meditációs párnák 30 x 30 x 12 cm -es méretben készülnek, hét féle színben az új dolgokat kedvelőknek. Nem csak meditálásra használhatod, hanem bizonyos jóga gyakorlatok kelléke is lehet. Ugyanazzal a magas minőségi elvárásokkal készítettük, mint kerek társait.

meditációs párna Pécs

A meditációs párna töltete

A meditációs párnák vegyszermentes, tisztított  tönkölypelyvával töltött, 100% pamut huzatú, belső párna, mely folyamatos kovasav párolgásával fejti ki jótékony hatásait szervezetünkre, nyugtató hatású. A meditációs párna rendkívül jól illeszkedik, és veszi fel testünk alakját, biztosítva evvel a teljes ellazultság állapotát.

meditációs párna Pécs

A párnák színei

A ChakraLife meditációs párnák külső huzatai a 7 főcsakra színeiben kaphatók, a csakrákhoz tartozó színek használatával is tudjuk megrekedt csakráinkat “tisztítani”. Így segít a  megfelelő színű meditációs párna használata, az adott csakra aktivizálásához, “beindításához”.

meditációs párna Pécs
Meditációs párna huzat
meditációs párna füllel

A ChakraLife meditációs párnacsalád, közkívánatra 3 új színnel bővült. Sokan használják meditációs párnáinkat nap mint nap, így mindennapi lakótereinkbe terveztünk színeikben kevésbé meghatározó darabokat is. Így születtek meg a sötétszürke, bézs, és bordó színű párnáink, melyek belesimulnak nappalinkba, hálószobákba. A kiváló minőségű bútorszövetből készült aktuális trendeknek megfelelő színek, kényelmes és nélkülözhetetlen bútordarabjai lesznek mindennapjainknak.

szürke meditációs párna
szürke meditációs párna

ChakraLife párnáinkat Pécsre most ingyen szállítjuk 10 féle színben.

Részletekért kattints a párnára

Pécsre az átlagos szállítási határidő két nap.