Meditációs párna szorongásra

Kimerültnek érzde magad? Szorongsz?

A szorongás, és a félelmek teljesen lemerítik az elmédet, és a testedet is. A szorongások 80%-a nem valós eredetű, ezeket az elméd gyártja unalmában. Ha úgy tetszik azért, hogy szórakoztasson téged. Mindeközben azonban teljesen lemeríted magadat, mind testileg, mind lelkileg. Tehát a végeredmény egyáltalán nem szórakoztató… Fontos tudatosítani magadban, hogy mindezt Te magad hoztad létre, tehát a megszüntetésére is csak Te magad képes. A leghatékonyabb módja annak, hogy békében élj önmagaddal a meditáció, illetve a relaxációs módszerek gyakorlása. A különféle meditációs és relaxációs módszerek közül az ülő pozícióban végzett meditáció a leghatékonyabb. Ülő helyzetben tud a tested a legkényelmesebb testtartásban elhelyezkedni úgy, hogy az ne vonja el a figyelmedet a relaxációról. Ergonómiai szempontból is ideális, egyenesen tartja a gerincedet, és kényelmes a derekadnak és a lábadnak is. Ebben a pózban kisebb az esély arra, hogy belealszol, vagy teljes átalszod a meditációt.

A Chakra Life meditációs párnacsalád éppen ezért kétféle méretben készült. A szélesebb, és magasabb párnánk 38 x 18 cm-es mérettel rendelkeznek, így kezdő relaxálóknak, vagy kötöttebb izomzattal rendelkezőknek ajánljuk. A kisebb meditációs párnánk 35 x 12 cm-es a gyakorlottabbak, lazább izomzattal rendelkezők meditációs társa.

Meditációs párna

A Life Meditációs Párnák egyedülállóan minden igényt kielégítenek. A Chakra Life párnacsalád párnái egyedi termékek, minden darab kézzel varrott kézműves termék. A kétféle méretben kapható Chakra Life meditációs párnacsalád nagyobb méretű párnái: 38 x 18 cm-es tényleges mérettel rendelkeznek, így kezdő jógázók, és meditálók ideális választása. Gyakorlottabbak részére is nyújtunk megoldást, nekik a Chakra Life 35 x 12 cm párnáinkat ajánljuk, melyek méretükkel az aktív jógázók és meditálók társai lesznek a meditáció útján.

10 féle színben

bézs meditációs párna
bordó meditációs párna
szürke meditációs párna

Meditációs párna anyaga

Párnáink kiváló minőségű, egyedi kézműves termékek, melyek körültekintően, és gondosan készülnek exkluzív alapanyagokból, a cipzár, és a cérna erős, jó minőségű, színében a párnával megegyező, a piacon egyedülálló minőségben.

A Chakra Life meditációs párnacsalád külső huzata kiváló minőségű bútorszövet, tapintása kellemes, puha, ugyanakkor nagyfokú igénybevételre tervezett. Jó minősége miatt meditációs központok és jógastúdiók, kifejezetten keresik és használják. Megjelenésének köszönhetően lakásunk dísze lesz!

A párna töltete

A meditációs párnát vegyszermentes, tisztított  tönkölypelyvával, vagy polisztirol gyönggyel töltve vásárolhatja meg.

A tönkölybúza pelyvájával töltött párna, nehezebb, de 100%-ban természetes. A tönkölyhéj hántolása után sértetlen marad, így könnyű és stabil töltést ad. A héj rugalmas, és szabadon mozog a párnahuzatban, jól szellőzik, levegős, és biztos alátámasztást nyújt.

A polisztirol gyöngyökkel töltött párnák könnyebbek, szigetelő hatással bírnak, apró szeműek így nehezebben tömörödnek össze. Ahol kisgyerekek használják, például óvodákban babzsák puffként, inkább a polisztirol töltetet ajánljuk, könnyebb hordozhatósága miatt. A meditációs párna rendkívül jól illeszkedik, és veszi fel testünk alakját, biztosítva ezzel a teljes ellazultság állapotát.

 

Mérete, Súlya, Ára

Párnáink jelenleg kétféle méretben kaphatóak:

-A  35 cm széles, 12 cm magas (teljes töltés esetén) meditációs párnánk súlya a töltet fajtájától függően, tönkölypelyvával töltve kb. 1,8 kg, polisztirol gyönggyel kb. 1 kg. Gyakorlott jógázóknak, és meditálóknak ajánljuk, a párna mérete ideális tartást ad hosszabb meditáláshoz, gyakorlott jógiknak.
Ára: 6.490.-
-A 38 cm széles, 18 cm magas (teljes töltés esetén) meditációs párnánk súlya a töltet fajtájától függően, tönkölypelyvával töltve kb. 3 kg, polisztirol gyönggyel kb. 1,5-2 kg. Kezdő meditálók ideális mérete, kényelmes a lábnak, a hátnak, és a deréknak.
Amennyiben csökkenti a párnában lévő töltet mennyiségét, mérete változtatható. Mindenki beállíthatja magának az ideális ülő magasságot.
Ára: 7.990.-

A párnákról részletesebben olvasni, a képekre kattintva tudsz: