Boldogság nyomában!

Boldogság nyomában

Publikálva Kategóriák: Csakra, hengerpárna, jógapárna, meditáció, meditációs párna

Boldogság nyomában

  1. Légy turista saját életedben! Légy jelen az életedben!

A boldogság sokszor apró dolgokon múlik. Néha elég, ha felveszel egy másik szemüveget (mely nem feltétlenül rózsaszín 🙂 ), és boldogabb életet élhetsz, boldogabbá teheted magadat.

Fontos, hogy a boldogság mindig belülről, belőled érkezik meg hozzád. Senki és semmi nem tud téged boldoggá tenni, csak TE saját magadat.

Érdekes, és kalandos utazás vár Rád, ha velünk tartasz, de megéri végig menni. Tarts velünk, érkezz meg, és élvezd!

Ha a mindennapokat úgy éljük meg, mint egy klassz külföldi utat, vagy nyaralást, garantáltan elindultunk a boldogság útján.

Jön a sok-sok jó tanács, hogy élvezd a percet, lásd meg mindenkiben, és mindenben a szépet, és a jót… Elengedjük már mindezt a fülünk mellett, pedig ez a boldogság titka, élvezni a pillanatot, és megtanulni táncolni az esőben.

Ha nem tudsz örülni a pillanatoknak ott ahol vagy, állj fel és menj tovább… Miért maradnál olyan helyen, olyan emberek között, akik mellett nem érzed jól magad, vagy ahol boldogtalan vagy, és már nem látsz meg se szépet, se jót…

Turistának lenni a saját életünkben, annyit tesz, hogy élvezed életed minden percét, és arra gondolsz bárcsak sosem lenne vége, turistának lenni a saját életünkben, annyit tesz, hogy úgy élsz meg minden pillanatot mintha nyaralnál…

Nincsenek nagy titkok, csupán élvezni kell mindig az adott pillanatot, akkor és ott… 🙂 Az itt és most megélésében óriási segítség lehet a meditáció. Mely azon túl, hogy aktuálisan ellazít, segít elengedni a stresszes helyzeteket, és nagyon jó hatással van a lélekre. Heti szintű, és rendszeres gyakorlással csodákat érhetünk el! Kezd el ma! A meditációhoz párnákat itt találsz!