Meditációs Párnák

Meditációs párnák

A Chakra Life meditációs párnák prémium minőségű bútor szövetből készülnek, 10 féle színben, melyekben a 7 főcsakránk színeit is megtalálod. A kétféle méretben kapható Chakra Life meditációs párnacsalád nagyobb méretű párnái 38 x 18 cm-es tényleges méretben kezdő jógázók, és meditálók ideális választása lehet. Ez a párnánk szélesebb, és magasabb, így kötöttebb izomzattal is kényelmes ülőfelületet biztosít használójának. Meditációs-, és jógatermek, illetve önfejlesztő foglalkozásokat tartó stúdiók előszeretetettel választják ezt a méretünket, egyrészt kiváló minősége miatt, másrészt azért, mert sok ember fordul meg náluk különböző igényekkel, és legtöbbjük még csak ismerkedik a jóga, vagy meditáció világával, így számukra, a teljes ellazultság eléréséhez a Chakra Life 38 a jó választás.

jógapárna

Több meditációs iskola is a mi termékünket használja, kiváló minősége, nyúzhatósága és mérete miatt, mert rendkívül kényelmes a deréknak, a hátnak, és a lábaknak, kevésbé rugalmas ízületekkel is hosszan lehet ülni rajta törökülésben, vagy padmászanában (lótuszülésben). Kiváló választás jógázáshoz, és az idősebb korosztály számára is ideális.  Meditáció közben nem kalandoznak el gondolataink, a párna méretének, és töltetének köszönhetően. Chakra Life párnáink bútordarabok, méretükből adódóan puffként is jól használhatóak.

A gyakorlottabbak részére is nyújtunk megoldást, nekik a Chakra Life 35 párnáinkat ajánljuk. A kisebb méretű Chakra Life 35, mely 35 x 12 cm méretű, az aktív jógázók és meditálók párnája. Kiválóan illeszkedik bele testünk a Chakra Life 35 párnába, kényelmes, felveszi fenekünk formáját, eloszlik rajta testsúlyunk, így egyenes háttal, egyensúlyban meditálhatunk rajta. A Chakra Life 35 párnáin tökéletes a meditáció.

A meditációs párnák vegyszermentes, tisztított  tönkölypelyvával töltött, 100% pamut huzatú, belső párna, mely folyamatos kovasav párolgásával fejti ki jótékony hatásait szervezetünkre, nyugtató hatású. A meditációs párna rendkívül jól illeszkedik, és veszi fel testünk alakját, biztosítva evvel a teljes ellazultság állapotát.

piros meditációs párna

A Life párnák külső huzatai a 7 főcsakra színeiben kaphatók, a csakrákhoz tartozó színek használatával is tudjuk megrekedt csakráinkat “tisztítani”. Így segít a  megfelelő színű meditációs párna használata, az adott csakra aktivizálásához, “beindításához”.

A Chakra Life meditációs párnacsalád, közkívánatra 3 új színnel bővült. Sokan használják meditációs párnáinkat nap mint nap, így mindennapi lakótereinkbe terveztünk színeikben kevésbé meghatározó darabokat is. Így születtek meg a sötétszürke, bézs, és bordó színű párnáink, melyek belesimulnak nappalinkba, hálószobákba. A kiváló minőségű bútorszövetből készült aktuális trendeknek megfelelő színek, kényelmes és nélkülözhetetlen bútordarabjai lesznek mindennapjainknak.

szürke meditációs párna

Chakra Life párnáinkat 10 féle színben vásárolhatja meg, és kétféle töltet közül is választhat. A tönkölypelyva töltet, nehezebb, de 100%-ban természetes. A polisztirol gyöngyökkel töltött párnák könnyebbek, szigetelő hatással bírnak, apró szeműek így nehezebben tömörödnek össze.

Részletekért kattints a párnára