Önbizalom, önbecsülés, önértékelés coaching

Önbizalom, önbecsülés, önértékelés erősítő coaching

Az önbizalmad, az, hogy mit hiszel el, mit gondolsz magadról az életed alfája és omegája. Minden itt kezdődik, minden területét életednek ez határozza meg. A belső tartás, a reális énkép, az, hogy tudod mennyit érsz, és, hogy mennyire tudod elfogadni, szeretni  saját magad, határozza meg helyed az életed minden területén, legyen szó párkapcsolatról, vagy bármilyen más emberi kapcsolatról, munkáról, karrierről, hobbiról, sportról... Az önbecsülés, az önértékelés a legtöbb embernél olyan vékony jég a tavon, mely könnyen olvad, vagy be is szakad. Ahhoz, hogy vastag legyen a jég életed taván, sok munka és hit eredménye során jön létre.

Buza Edit önbizalom tréner

Az önbizalom, önszeretet építése, az egyik legalapvetőbb célja kellene, hogy legyen mindenkinek. Sokkal jobb lenne, ha ezt megtanulhatnánk az iskolában, vagy gyermekkorunkban, de a legtöbben felnőtt korban is hadilábon állnak ezen területekkel. Az önbizalom, önbecsülés, önértékelés coachingja minden élet területed nagyító alá teszi, kibontjuk, honnan erednek a kihívásaid, és mit tudsz tenni önbizalmad újra építéséért. Megerősödött önbizalommal, reális önértékeléssel, és hozzád méltó önbecsüléssel az életed minden területén könnyen fogsz boldogulni, nem lesznek többé félelmeid, elakadásaid, megtorpanásaid, vagy ha fel is merül benned a bizonytalanság önmagadban, visszatalálsz, mert erős leszel. Így könnyedén, gördülékenyen oldod meg problémáidat.

Az önbizalom erősítése coaching ülések után, mindenki úgy távozik, hogy több problémájára is megoldást talált. Alkalomról-alkalomra könnyebb, és azzal, hogy a kihívások egyre fogynak, az ember egyre magabiztosabb, és boldogabb lesz. Az önbizalom, önértékelés, önbecsülés coaching-ja egy valódi kulcs a boldogabb élethez!

Néhány információ még, ha megszületett Benned az elhatározás a változtatásra:

A teljes coaching folyamatok általában 5-10 alkalom után hozzák meg a várt eredményeket. Minden alkalommal haladsz, kis lépésekben a célod felé. A lezárt coaching folyamatok végére (általában 10 alkalom) helyükre kerülnek Benned mindazon lépések, gondolatok, tervek, melyekkel hatékonyan és minden szempontot figyelembe véve építheted életed, a neked tetsző és elképzeléseidnek megfelelő módon.

 

 

Önbizalom tréning

Egyéni Life Coaching ülés időtartama: 1,5 óra (90 perc)

Ára: 25.000.-/ alkalom

10 alkalmas coaching egy összegben fizetve: 225.000.-/ 15 óra coaching/900 perc

5 alkalmas coaching egy összegben fizetve: 112.500.-/7,5 óra coaching/ 450 perc

Kérlek add meg adataidat, hogy fel tudjalak keresni.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!