Points of You -Nyisd meg a szíved, és az elméd követi majd!

Points of You -Nyisd meg a szíved, és az elméd követi majd!

A Points of You kártyák mindegyikén találsz egy számot és egy szimbólumot. A szimbólumok témaköröket jelölnek.

Utazás

Cselekvés

Csak Lenni

Nehézség

Lehetőségek

Utazás -Points of You
Points of You témakörök - Cselekvés
Points of You témakörök
Points of You Témakörök
Points of You - Témakörök

A témakörök és jelentéseik:

Points of You témakörök

Utazás:

Ha az utazás témakörébe tartozó kártyákat húzod, ez erőteljes folyamatokat, akár változásokat jelez. Az utazások életszakaszokat jelölnek, életszakaszokra vonatkozó történeteid fázisait, témáit ölelik fel.

Cselekvés:

A tettek és következmények kártyái, melyek rámutatnak cselekedeteid előnyeire, hatásaira és hátrányaira tabuk nélkül. Tisztán és őszintén nézz a kártyák mélyére, mert a kellő eredmény eléréséhez fontos, hogy őszinte légy önmagaddal. Ez visz előre!

Points of You - Csak Lenni

Csak lenni:

A kényelem, a jó érzés, a flow élmény kártyái. Te és a Világ, Te, a helyed a Világban. A Csak lenni kártyák minden olyan témát átölelnek melyek érzéseiddel, és azok megfogalmazásával, tovább és átadásával kapcsolatosak. Érzéseid, érzelmeid, önkifejezésed, magaddal és másokkal való kapcsolódásod kártyái.

Nehézség:

Ha a Csak lenni kártyák a jó érzés kártyái, akkor a nehézség kártyái azok, melyek a kihívásokat, a diszkomfort érzéseket képviselik. Minden olyan élethelyzetet magukban foglalnak, melyek megnehezítik életedet, melyekre valódi válaszokat keresel. A nehézség kártyái segítségedre lesznek életed fontos, nehéz helyzeteiben, általuk ezen pontokat könnyedebben átláthatod, megértheted. Támpontokat, segítséget találsz a nehéz helyzetek megoldásaira.

Nehézség témakör - Points of You
Points of You - Lehetőségek - Szimbólumok

Lehetőségek:

A lehetőségek kártyái mindenki kedvencei. A lehetőségeid mindig végtelenek csak észre kell venned őket és élni velük. A lehetőségek kártyái felhívó jellegű, figyelemfelkeltő és felrázó erejűek, hiszen általuk új lehetőségekre láthatsz rá és ennél nagyobb ajándékot nem kaphatunk. Lásd meg a lehetőségeidet és élj velük!

Ha a szívemre teszem a kezem, annyit mondanék róla, hogy a Points of You egy Csoda. Egy csoda, melyet megadhatsz magadnak. Olyan mélységekre találhatsz rá játékosan, melyek életed számos területén segítségedre lesznek, eredményeket hoznak majd olyan helyzetekben, melyekkel korábban nem boldogultál.

Egyéni Points of You ülésen vagy workshopok alkalmával kipróbálhatod és személyesen is megtapasztalhatod a Points of You erejét, energiáját. Tarts Velem, Válaszd a Points of You-t, Válaszd Önmagad!

Egyéni Points of You ülés

Points of You Teamcoaching

Points of You Workshopok

Ismerd meg a Points of You páratlan eszközeit közelebbről...