Belső Erő Női Kör

Belső Erő Női Kör – Az öröm

Publikálva Kategóriák: Programok

Az alapvető motivációm a saját Női köreim elindításánál, a kapcsolódás nőtársaimmal, és a segítségnyújtás.
A körök alaptémái, az önismeret és a mindennapi örömök, bánatok megosztása, felemelő együttlétek, és pozitív életlátás szemlélete, és annak alkalmazása a mindennapokban.
Minden alkalommal kiválaszott témák -témakörök mentén haladunk, ezek adják a Belső Erő Női Kör gerincét, és melyhez kártyákat (mint pl. a Points of You, Rúnák, illetve egyéb kiegészítő eszközöket is használok.)
A májusi Belső Erő Női Kör témája az ÖRÖM. 🙂
Az öröm mint hívóerő, jól működő, embereket megmozgató érzés. Az öröm, melyet mindnyájan nap, mint nap szeretnénk átélni, így az ehhez való kapcsolódás, könnyed és hívogató. Az öröm érzése, az életszeretet, a gyermeki öröm visszahívása életedbe.

Belső erő női kör - Buza Edit

Tudsz e minden korláttól, ítélettől mentesen örülni, képes vagy beleengedni magad az öröm érzésébe, ismered -e az öröm érzését egyáltalán? Többek között ezekre a kérdésekre is keressük a választ május utolsó napján pénteken. Szeretettel várlak!

A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az info@chakralife.hu e-mail címen tudsz, mely a program díjának befizetésével válik végelgessé.

A program időpontja: 2019. május 31. péntek 16- tól 19 óráig

A program helyszíne: Törökbálint /pontos helyszínt a végleges jelentkezés után küldök/

A program ára: 3.000.-/ fő

A facebook eseményt ITT találod.