Balatoni önismereti tábor

Elvonulás- Önismereti és jóga tábor

Publikálva Kategóriák: Programok

Nyári elvonulás

Nyári elvonulás a Balaton partján, Tihany dombjainak ölelésében. Az elvonulások célja mindig Önmagunk, és Lelki békénk megtalálása. Mi lehetne ehhez jobb helyszín, mint a Tihanyi-félsziget lábánál található szállásunk, mely a helyi természetvédelmi terület közvetlen szomszédságában található. Béke, madárcsicsergés, és a Balaton utánozhatatlan mikroklímája egy kalapban Velünk. Az elvonulás helye energetikai szempontból is rendkívül erős, a magasabb rezgésű, erősebb energiák szinte kézzelfoghatóak. Ha ezeket az energiákat tudatosan használjuk, feltöltődik testünk, lelkünk, és szellemünk. Régi tapasztalat, hogy az ilyen finom energetikájú terekben lágy, az érzelmekre, érzésekre ható energiák tapasztalhatóak meg. Őseink még szorosabb kapcsolatban voltak a természettel, megérezték ezen helyek pozitív energiáit, és ezeken a helyeken kolostorokat, templomokat, kápolnákat építettek, támogatva ezzel a meditatív, és emelkedettebb közelséget Istenhez, az Univerzumhoz. Az ilyen tájakon a növényzet dúsabb, és egészségesebb, több vad, és egyéb állatfaj választja e helyeket otthonául. Ha fel szeretnél töltődni vagy újra visszatalálnál a természethez, nem kell mást tenned, mint csatlakozni hozzánk Magyarország egyik pozitív erőhelyén, és feltöltened lemerült energiaraktáraidat.
Elvonulásunkon az Aszófői Kövesdi Templomrom közvetlen szomszédságában, az Almás forrás vizét kortyolgatva önismereti, és meditációs programokon vehetsz részt. Jógázunk a Templomrom tövében, fák árnyékában.

A program része minden nap a saját ételeink közös elkészítése, melyet tisztított térben, közösen, szertartásosan készítünk el. Az elvonulás alatt kizárólag vegetáriánus ételeket készítünk, és fogyasztunk. (Tejtermékek, és tojás kiegészítésével.)

A csoportos részvétel ereje segíti a saját folyamataidat, és ami segítség neked, az segítség a másiknak, egymásnak is. A csoportos foglakozások alkalmával megtapasztalod a saját valóságodat, és a saját valóságodon keresztül a többek erejét. Azt az erőt, melyet aztán útravalóul magaddal vihetsz. Mindezen programok, és tapasztalások elősegítik a megtisztulásod, és az energetikai feltöltődésedet.

PROGRAMOK:

  • jóga reggel, és a délutáni órákban
  • meditációk
  • vezetett meditációk
  • önismereti programok
  • csoportdinamikai programok
  • energiaszint emelő programok
  • légzéstechnikai gyakorlatok

A programok vezetője:

Buza Edit szinkron coach, női életvezetési coach, kreatív szakember

Érdeklődni az info@chakralife.hu e-mail címen tudsz!

A program ára: 64.900.-/ 3 éjszaka

Early Bird kedvezménnyel: május 31.-ig kifizetve 54.900.-/ 3 éjszaka

Az érdeklődőket a befizetés sorrendjében regisztráljuk, így csak a teljes összeg befizetésével tudod véglegesíteni a jelentkezésedet.
A részvételi szándékod mihamarabb jelezd, mert az elvonulós önismereti programok gyorsan betelnek.

Az ár tartalmazza:

-szállást 3 éjszakára

-étkezéseket

-a teljes program díját

Minden egyéb költség önköltséges.

Az oda-, és visszaút telekocsis rendszerben történik. (benzin hozzájárulással)

Pénzt visszaadni, csak abban az esetben áll módomban, ha találsz valakit magad helyett.

A programon való részvétel feltétele a jó egészségi állapot. Komoly szív és érrendszeri problémák, idegrendszeri és mentális zavarok megléte kizáró tényező.