Rólam

coaching

Sok-sok szeretettel üdvözöllek az oldalamon!

 

 

Buza Edit vagyok, Családállítás vezető, Life és Business Coach, Női- és Férfi Életvezetés Coach, Points of You Facilitátor, Théta Healing konzulens, a Reiki és a Jóga szerelmese…, ezen kívül még ezer más, Anya, Nő, Feleség, Asszony, Társ, Segítő, Felemelő, Talpra állító…

 

 Nemrég egy kedves coach ügyfelem így jellemzett engem:

“Azért járok Hozzád, mert minden rezdüléseddel, segítő kommunikációddal terelgetsz, úgy, hogy kibontod a Bennem rejlő csodákat. Hálás vagyok, azért, hogy vagy.”

Ezekért a visszajelzésekért dolgozom, azokért a pillanatokért, mikor látom, érzem, megtapasztalom, hogy a hozzám segítségért, megerősítésért jövő, önmagát emelő többlettel távozik. Hasznosítani, élete részévé képes tenni, mindazt a pluszt, amit kapott, amit kibontottunk, ami belőle eredt, és felismerte, alkalmazza, használja, ezáltal erőbe tudja emelni önmagát.

A legjobb garancia, az elégedett, boldog életet élő ügyfél.

A pályafutásom szépítő szakmákkal kezdődött, kirakatrendező, dekoratőr, virágkötő, esküvőszervező-dekoratőr, lakberendező, designer voltam, vagyok.  Mindig azt éreztem, hogy ezen szakmák által, ki tudom fejezni önmagam és másokat az alkotásaimmal boldoggá tehetek. Önfejlesztési, önismereti út is volt ez, mely terelgetett, nyitogatott, s mely évek alatt több önismereti módszerrel, eszközzel megismerkedtem. Agykontroll tanfolyamot végeztem, pszichológiát,  kineziológiát hallgattam, Hatha jóga oktató tanfolyamra jártam, Deeksha adóvá váltam, megkaptam a Tradicionális Reiki I., II. szintű behangolást, Integrál Szemléletű Családállítás vezető lettem Dr. Agócs Gabriella és Farkas Zita szárnyai alatt, ami életem meghatározó képzése volt. A hosszú évek folyamán egyre nyilvánvalóbbá vált a tapasztalat, hogy többek már kifejezetten önmagam miatt választanak engem lakásuk, házuk, esküvőjük tervezéséhez, azért, mert a terveken és a megrendelőkön túl, látom a házban, a lakásban, az esküvőn a nőt, a férfit, a gyermeket, a családot és a rendszerüket… látom a térben, a mezőben az embert, testestül, lelkestül.

Mindig is ezen az úton haladtam, minden munkámban a ház volt az emberért és nem fordítva. Így saját cégem a Belsőhely Emberközpontú Lakberendezés vonalán, egyenes út vezetett a segítő szakmák irányába.

Több alkalommal szembesültem vele, hogy nem csupán lakberendezői szaktanácsokat, hanem testi, lelki, szellemi tanácsokat is kérnek, várnak tőlem. Így kerültem a Coachinggal kapcsolatba, melyet a tanfolyami szintek után a Debreceni Egyetemen berkein belül is elvégeztem. Szerettem volna, megalapozott tudással segítséget adni, az intuíciókon, tapasztalatokon túl. Life Coach, Női Életvezetési Coach lettem, és én magam is rátaláltam a valódi hivatásomra, életfeladatomra Coachként és Bert Hellinger féle Családállítás vezetőként.

"Szándék nélküli pedig csak olyan ember lehet, aki feladta a jóról és a rosszról alkotott elképzeléseit. Nem harcol a jóért, és nem küzd a rossz ellen. Sem-sem. Mindent elfogad, ami van. Elfogadja az életet. Elfogadja a halált. Elfogadja a boldogságot. És a szenvedést is elfogadja. A békét és a háborút is. És mert ennyire áteresztő, összevágnak a dolgok, anélkül hogy ő maga bármit is tenne a jó érdekében. ... A szándéknélküliség, amely az összhangot keresi a világ törvényeivel, a mély renddel, amely megbízik a lélek mély mozgásában, a nagy lélek mozgásában, amint látjátok, a békét és a szeretetet szolgálja."

-Bert Hellinger

További tudnivalók az egyéni és csoportos ülésekről

 

 

Kérdés, kérés esetén keress bátran!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Egyéni kezelésre nem fogadható az, akivel csak szakirányú végzettséggel rendelkező szakemberek foglalkozhatnak, így kompetencia határon kívül eső személyek. (pszichiátriai beteg, tudatmódosító szereket használ, depressziós, pánikbeteg, epilepsziás, vagy túlzott agresszió, rohamokkal járó betegség, súlyos betegség esetén)

Orvosi terápiás, gyógyító és pszichoterápiás tevékenységet nem végzek, tevékenységeim, kezeléseim nem számítanak egészségügyi szolgáltatásnak. Az általam végzett tevékenységek az MNS -Egyéb személyi szolgáltatás (TEÁOR 9609) tevékenységi körbe tartozik. 

Folyamatban lévő kezelésekről, fennálló súlyos, vagy középsúlyos betegségekről, egyéb fennálló vagy korábbi pszichológiai betegségekről, kezelésekről, minden bejelentkező köteles tájékoztatni.