Rólam

coaching

Sok-sok szeretettel üdvözöllek az oldalamon!

 

 

Buza Edit vagyok, Életvezetési Coach, Női Életvezetés Coach, Szertartásvezető, Théta Healing konzulens, Points of You Facilitátor, Női Kör vezető, a Reiki és a Jóga szerelmese…, ezen kívül még ezer más, Anya, Nő, Feleség, Asszony, Társ, Segítő, Felemelő, Talpra állító…

 

 Nemrég egy kedves coach ügyfelem így jellemzett engem:

“Azért járok Hozzád, mert minden rezdüléseddel, segítő kommunikációddal terelgetsz, úgy, hogy kibontod a Bennem rejlő csodákat. Hálás vagyok, azért, hogy vagy.”

Ezekért a visszajelzésekért dolgozom, azokért a pillanatokért, mikor látom, érzem, megtapasztalom, hogy a hozzám segítségért, megerősítésért jövő, önmagát emelő többlettel távozik. Hasznosítani, élete részévé képes tenni, mindazt a pluszt, amit kapott, amit kibontottunk, ami belőle eredt, és felismerte, alkalmazza, használja, ezáltal erőbe tudja emelni önmagát.

A legjobb garancia, az elégedett, boldog életet élő ügyfél.

A pályafutásom szépítő szakmákkal kezdődött, kirakatrendező, dekoratőr, virágkötő, esküvőszervező-dekoratőr, lakberendező, designer voltam, vagyok.  Mindig azt éreztem, hogy ezen szakmák által, ki tudom fejezni önmagam és másokat az alkotásaimmal boldoggá tehetek. Önfejlesztési, önismereti út is volt ez, mely terelgetett, nyitogatott, s mely évek alatt több önismereti módszerrel, eszközzel megismerkedtem. Agykontroll tanfolyamot végeztem, kineziológiát, családállítást hallgattam, Hatha jóga oktató tanfolyamra jártam, Deeksha adóvá váltam, megkaptam a Tradicionális Reiki I., II. szintű behangolást. A hosszú évek folyamán egyre nyilvánvalóbbá vált a tapasztalat, hogy többek már kifejezetten önmagam miatt választanak engem lakásuk, házuk, esküvőjük tervezéséhez, azért, mert a terveken és a megrendelőkön túl, látom a házban, a lakásban, az esküvőn a nőt, a férfit, a gyermeket… látom a térben az embert.

Mindig is ezen az úton haladtam, minden munkámban a ház volt az emberért és nem fordítva. Így saját cégem a Belsőhely Emberközpontú Lakberendezés vonalán, egyenes út vezetett a segítő szakmák irányába.

Több alkalommal szembesültem vele, hogy nem csupán lakberendezői szaktanácsokat, hanem testi, lelki, szellemi tanácsokat is kérnek, várnak tőlem. Így kerültem a Coachinggal kapcsolatba, szerettem volna, megalapozott tudással segítséget adni, az intuíciókon, tapasztalatokon túl. Szinkron Life Coach, Női Életvezetés Coach lettem, és én magam is rátaláltam a valódi hivatásomra, életfeladatomra általa. Női kör vezetőként, facilitátorként, női csoportokat tartok össze, az együtt terében önismerettel, művészetterápiával, kézműves és művészeti alkotással emeljük, segítjük egymást. A SZER -tartások, a SZER-ELEM, a SZER-ETET terében melyek tudtunk, akaratunkon kívül is meghatározzák életünket, fontos építőelemei, építőkövei mindennapjainknak, és életem jelentős állomásait végigkísérték. Fontos, hogy életed minden napja újra ünnepé váljék, olyan kiemelt napokkal, melyekből új erőt SZER-ETET -et meríthetsz. Fontos, hogy mindezt megfelelő módon felkészítve, megfelelő időben, a legtisztább forrásokból kaphasd. A szertartások terébe is hamarosan elkísérlek.

 

 

Kérdés, kérés esetén keress bátran!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Egyéni kezelésre nem fogadható az, akivel csak szakirányú végzettséggel rendelkező szakemberek foglalkozhatnak, így kompetencia határon kívül eső személyek. (pszichiátriai beteg, tudatmódosító szereket használ, depressziós, pánikbeteg, epilepsziás, vagy túlzott agresszió, rohamokkal járó betegség, súlyos betegség esetén)

Orvosi terápiás, gyógyító és pszichoterápiás tevékenységet nem végzek, tevékenységeim, kezeléseim nem számítanak egészségügyi szolgáltatásnak. Az általam végzett tevékenységek az MNS -Egyéb személyi szolgáltatás (TEÁOR 9609) tevékenységi körbe tartozik. 

Folyamatban lévő kezelésekről, fennálló súlyos, vagy középsúlyos betegségekről, egyéb fennálló vagy korábbi pszichológiai betegségekről, kezelésekről, minden bejelentkező köteles tájékoztatni.