Szertartás vezetés

Szertartások, szertartások vezetése

Az ember életében vannak meghatározó napok, olyan különleges napok, melyek átkísérnek minket egyik életszakaszunkból a másikba. Ezen napok kiemelt jelentőséggel bírnak, és megünneplésük szakrális síkon a SZER-ELEM terében hozzásegítenek bennünket életünk teljesebb megéléséhez. Szer- tartás vezetőként ebben a csodás folyamatban tudok segíteni Neked, Nektek.

Szer-ben lenni, szer-ben élni, az-az állapotod, amiben mindig lenni szeretnél. Amire, ha most megkérdeznék mire vágysz, a válaszoddal leírnád a szeretet, a szerelem álapotát. A szeretet, a feltétel nélküli szeretet terében, egységben vagy, egyensúlyban vagy, azaz teljesen rendben vagy önmagaddal, és körülötted lévő világgal minden szinten. Ez az állapot elérhető, és megtartható. Lehetséges, hogy állandóan ebben az áramlásban élsz, békében önmagaddal és másokkal, bőségben, gazdagságban, mindeközben érezheted, hogy milyen érzés szeretve lenni és szeretni feltételek nélkül.

 

 

Eskövői szertartások

A SZER - TARTÁS életed fontos pillanatait, eseményeit hivatott megünnepelni, életed olyan szakaszain tud átemelni, melyek fontos mérföldkövei, állomásai, meghatározó pontjai életednek. A szertatások megerősítenek, és felemelnek téged, és minden szertartás közelebb visz a mindennapi SZER tartásához, ahhoz, hogy életed a legtisztább harmóniában élhesd.

Szertartás vezetés

Életed minden napján van mit ünnepelned, így szertartással megünnepelni életed bármely eseményét lehet. A különböző életszakaszokat kísérő szertartások, melyek életed vázát alkotják szertartásként megünneplése felemel és megtart.

Életszakaszokat kísérő szertartások:

Gyermek születés szertartás

Születésnap szertartás

Szülővé válás szertartása

Nagyszülővé válás szertartás

Névadó szertartás

Kisgyermekből -leány -fiú szertartás

Nőiségbe avató - Nőiség szertartás

Férfi erőbe állító - Férfiasság szertartás

Szerelembe avató szertartás

Leányból feleség szertartás

Fiúból férj szertartás

Esküvői szertartás

Első közös otthon szertartás

Elemek szertartása

Új otthon szertartás

Külföldre költözés szertartás

Válás, elengedés szertartás

Nagyszülővé válás szertartás

Életbúcsúztató szertartás

Életünk főbb állomásai köré rendezett szertartások mellé, még számos esemény szertartásként való megülése, megünneplése lehetséges, bármiről meg lehet emlékezni, ami fontos számodra.

Szertartás a szerelem jegyében

Ezeken az életszakaszokhoz kötödő szertartásokon kívül, az évkörön, az évkörrel haladó szertartásokat is, a természettel, a Földdel való kapcsolódás jegyében tartjuk meg.

Tavaszi napéjegyenlőség szertartás

Nyári napforlduló  szertartás

Őszi napéjegyenlőség szertartás

Téli napforduló szertartás

Tavaszi, nyári, őszi, téli szertartás

Holdálláshoz kötödő szertartások

Nap ünnep szertartás

Föld ünnep szertartás

Elemek szertartásai:

Levegő elem

Víz elem

Tűz elem

Föld elem

Szerelem

Ha igazán különlegessé tennéd életed különleges napjait, ha SzerTartásban erősítenéd meg Önmagad, a Kapcsolatod, Párod, Gyermeked vagy a Hozzád közel állók életeseményeit, ezt a legfelemelőbb, legkülönlegesebb módon, szertatások formájában megteheted. Ha valami igazán emlékezetesre és különlegesre vágysz, ha fontos életeseményeidet szer-tartás térben tennéd igazán személyessé, akkor keress bátran!

 

Kérlek add meg adataidat, hogy fel tudjalak keresni.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!