Meditációs szett

32 990 Ft

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Meditációs szett

Meditációs szett
A meditációs szettet úgy állítottuk össze, hogy mindened meg legyen benne, amire a nyugodt meditációhoz szükséged lehet.
Tartalmaz egy ChakraLife meditációs párnát tönkölypelyvával töltve, egy aromaterápiás szempárnát és egy közel egy négyzetméteres meditációs szőnyeget.

Meditációs párna
A ChakraLife meditációs párna egyedülállóan minden igényt kielégít. A párna mérete ideális tartást ad hosszabb meditáláshoz. Meditáció közben nem kalandoznak el gondolataink, a párna méretének, és töltetének köszönhetően.
A meditációs párnák vegyszermentes, tisztított tönkölypelyvával töltött, 100% pamut huzatú, belső párna, mely folyamatos kovasav párolgásával fejti ki jótékony hatásait szervezetünkre, nyugtató hatású.
A párna rendkívül jól illeszkedik, és veszi fel testünk alakját, biztosítva evvel a teljes ellazultság állapotát.

Szempárna
Az aromaterápiás szempárna bio levendulával és lenmaggal töltve segíti a tökéletes ellazultság állapotának elérését.
A lenmag súlya finom nyomást gyakorol szemedre, mellyel elősegíti a mélyebb relaxációt, és meditációt. Sötétebb közeget teremtve, nem zavarja meg a beszűrődő fény a meditatív állapot elérését.
A levendulából folyamatosan párolgó illóolaja stresszoldó, idegerősítő és nyugtató hatású. Antibakteriális, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő, így fáradt szemre téve, segít a szem regenerációjában.
Illóolaja vérnyomás- és a pulzusszám csökkentő, így segítségével könnyedebb az ellazult állapot elérése egy stresszes, fárasztó nap után.
A levendulával töltött párnák használata azért is előnyös, mert megfelelő mennyiségű illóolajat párologtatnak, nem lehet túladagolni általuk a levendula illóolaját. Hiszen nagy mennyiségben ellenkező hatásokat érhetünk el vele, felpörget és izgatottá, nyugtalanná tehet.

Meditációs szőnyeg
Nyugodt kényelem, amely segít a meditációra összpontosítani: Az ChakraLife szőnyeggel teljesen új módon tapasztalhatja meg a meditációt és annak számos előnyét.
A ChakraLife meditációs szőnyegünk puhává és kényelmessé teszi a hosszabb ideig tartó ülést vagy térdelést, lehetővé téve, hogy mélyebben belemerülhessen gyakorlatába, és rövidebb idő alatt nagyobb eredményeket érhessen el.
Huzata levehető és tisztítható

Válaszd a neked megfelelő színt!

További információk

Szempárna

Piros, Narancssárga, Citromsárga, Zöld, Világoskék, Sötétkék, Lila

Meditációspárna

Piros, Narancssárga, Citromsárga, Zöld, Világoskék, Sötétkék, Lila

Matrac

Piros, Narancssárga, Citromsárga, Zöld, Világoskék, Sötétkék, Lila