Ganesha kollekció

NARANCSSÁRGA NAGY MEDITÁCIÓS PÁRNA

A Ganésha narancssárga nagy meditációs párna egyedülállóan minden igényt kielégít. A Ganésha párnacsalád nagyobb párnája a piacon egyedüliként 38 x 18 cm-es tényleges mérettel rendelkeznek.

%

Bio Tönkölypelyva Töltet

Kopásállósági mutató

100.000

További tudnivalók

Ganésha a többkezű elefántfejű istenség, Shiva és Parvati istennő fia, és az én személyes kedvencem. Ganésha elhárítja az életünkben az akadályokat, és megfelelő irányba tereli a sorsunkat, ezzel összhangban a prémium minőségű bútorszövetből készült meditációs párnáink, melyek olyan puhák, hogy legszívesebben belebújnál, egyesítik a testet és a lelket, így meditáció közben szinte összeolvadsz a párnáddal, így tökéletes kényelmet és tartás biztosítanak a meditációhoz, elhárítva minden akadályt a meditatív állapot eléréséhez.

Ganésha szobrot és ábrázolást szinte minden hindu otthonban és munkahelyen találsz, és világszerte is kedvelt, hiszen rengeteg összetett szimbólummal rendelkezik, ábrázolástól függően, melyek mindegyike jólétet és sikert hoz otthonodba, anyagi és érzelmi életedre. Bármilyen új dologba kezdesz, érdemes Ganésha hívni segítségül. Ganésha a különböző ábrázolásokban mindig támogató szereppel bír. Kezeiben különböző szimbólumokat tart, melyek mind előremutató, segítő jelentéssel bírnak.

Elvágja a negatív energiákat, bölcs, áldást ad terveidre, segít, hogy félelem és sötétség nélkül láss rá életedre. Jelen van ábrázolásaiban a fejlett bölcsesség, a jutalom, a megvilágosodás, és a tanítások elsajátítása is.

Összetett istenség, aki az életed támogatója. Ülő ábrázolásában meditál és egyben áldást ad, mely a lehető legnagyobb áldás meditáció közben. Ganésha az életedbe tökéletes boldogságot hozó istenség, védelmet adó, így meditáció alatt védelmet és felismeréseket hozó.

A ChakraLife prémium minőségű bútorszövettel készült Ganésha kollekciója, ezt a hitvallást, és ennek energetikáját képviseli. Azon túl, hogy pihe-puha, a Ganésha meditációs párna, otthonod, meditációs stúdiód vagy jóga termed dísze lesz. A meditálást a párna puha felszíne megnyugtatóvá, tökéletesen ellazultá teszi, segítve ezzel a meditatív állapot elérését.

A Ganésha párnacsalád a hét főcsakra színeiben elérhető, a színterápia támogatását adva életedhez.

A csakrák színeiről és jelentésükről bővebben itt olvashatsz.

A párna mérete ideális tartást ad hosszabb meditáláshoz, gyakorlott jógiknak. Meditáció közben nem kalandoznak el gondolataink, a párna méretének, és töltetének köszönhetően.

A Ganésha narancssárga nagy meditációs párna vegyszermentes, tisztított  tönkölypelyvával töltött, 100% pamut huzatú, belső párna, mely folyamatos kovasav párolgásával fejti ki jótékony hatásait szervezetünkre, nyugtató hatású. A meditációs párna rendkívül jól illeszkedik, és veszi fel testünk alakját, biztosítva evvel a teljes ellazultság állapotát.

A Ganésha narancssárga nagy tönkölypelyva töltetéről:

A tönkölyhéj hántolása után sértetlen marad, így könnyű és stabil töltést ad. A héj rugalmas, és szabadon mozog a párnahuzatban, jól szellőzik, levegős, és biztos alátámasztást nyújt.

A tönkölypelyvával töltött meditációs párna igazodik testrészeink formájához, egyenesen tartja a gerincoszlopunkat, így biztosítja a nyugodt és egészséges relaxációt. A tönkölypelyva több mint 90%-ban kovasavat tartalmaz, mely évekig párolog, és így fejti ki jótékony hatását. A kovasav párolgásának és az ebből adódó biomágneses kisugárzásnak köszönhetően, a tönkölypelyvával töltött meditációs párna hozzásegít minket, a még mélyebb, még kellemesebb meditációhoz. A párolgás hatására kellemes, lágy kényeztető melegség érezhető a párna körül. A kovasav a bőrön keresztül behatol a kötőszövetbe, és nyugtatóan hat az idegvégződéseinkre, görcs- és stressz oldó, fájdalomcsillapító illetve gyulladáscsökkentő hatású. Enyhíti a reumás, ízületi, migrénes tüneteket, valamint a krónikus gyulladásokat; csökkenti a hát- és derékfájást, a menstruációs görcsöket; nyugtatja az idegeket, ezért szokták ajánlani alvászavarban szenvedőknek is; de alkalmazható aranyér és felfekvés ellen is. A leizzadás ellen is megvéd, ugyanis a tönkölypárna kiváló légáteresztő képességének köszönhetően átszellőzik.

15 990 Ft

    • 0 Ft

Ingyenes Házhozszállítás!

További Színek

Lila

Sötétkék

Világoskék

Zöld

Citromsárga

Piros