kerek meditációs párna

Kerek meditációs párna a ChakraLife párnacsalád egyik legsikeresebb darabja. Egyedülállóan minden igényt kielégítenek mivel több méretben, több színben vásárolhatók.

Párnáink kiváló minőségű, egyedi kézműves termékek, melyek körültekintően, és gondosan készülnek exkluzív alapanyagokból, a cipzár, és a cérna erős, jó minőségű, színében a párnával megegyező, a piacon egyedülálló minőségben.

A ChakraLife meditációs párnacsalád külső huzata kiváló minőségű bútorszövet, tapintása kellemes, puha, ugyanakkor nagyfokú igénybevételre tervezett. Jó minősége miatt meditációs központok és jógastúdiók, kifejezetten keresik és használják. Megjelenésének köszönhetően lakásunk dísze lesz!

A meditációs párnát vegyszermentes, tisztított  tönkölypelyvával, vagy polisztirol gyönggyel töltve vásárolhatja meg.

tönkölybúza pelyvájával töltött párna, nehezebb, de 100%-ban természetes. A tönkölyhéj hántolása után sértetlen marad, így könnyű és stabil töltést ad. A héj rugalmas, és szabadon mozog a párnahuzatban, jól szellőzik, levegős, és biztos alátámasztást nyújt.

Kerek meditációs párna méretei:

-A  35 cm széles, 12 cm magas (teljes töltés esetén) meditációs párnánk súlya a töltet fajtájától függően, tönkölypelyvával töltve kb. 1,8 kg, polisztirol gyönggyel kb. 1 kg. Gyakorlott jógázóknak, és meditálóknak ajánljuk, a párna mérete ideális tartást ad hosszabb meditáláshoz, gyakorlott jógiknak.

-A 38 cm széles, 18 cm magas (teljes töltés esetén) meditációs párnánk súlya a töltet fajtájától függően, tönkölypelyvával töltve kb. 3 kg, polisztirol gyönggyel kb. 1,5-2 kg. Kezdő meditálók ideális mérete, kényelmes a lábnak, a hátnak, és a deréknak.
Amennyiben csökkenti a párnában lévő töltet mennyiségét, mérete változtatható. Mindenki beállíthatja magának az ideális ülő magasságot.

Mind a(z) 27 találat megjelenítése