szögletes tönkölypárna

Szögletes tönkölypárna a ChakraLife párnacsalád legfiatalabb darabja.

Párnáink kiváló minőségű, egyedi kézműves termékek, melyek körültekintően, és gondosan készülnek exkluzív alapanyagokból, a cipzár, és a cérna erős, jó minőségű, színében a párnával megegyező, a piacon egyedülálló minőségben.

A ChakraLife tönkölypárna család külső huzata kiváló minőségű bútorszövet, tapintása kellemes, puha, ugyanakkor nagyfokú igénybevételre tervezett. Jó minősége miatt meditációs központok és jógastúdiók, kifejezetten keresik és használják. Megjelenésének köszönhetően lakásunk dísze lesz!

A szögletes meditációs párnát vegyszermentes, tisztított  tönkölypelyvával töltve vásárolhatja meg.

tönkölybúza pelyvájával töltött párna, nehezebb, de 100%-ban természetes. A tönkölyhéj hántolása után sértetlen marad, így könnyű és stabil töltést ad. A héj rugalmas, és szabadon mozog a párnahuzatban, jól szellőzik, levegős, és biztos alátámasztást nyújt.

Szögletes tönkölypárna méretei:

-Az alapja 30 x 30 cm és  12 cm magas (teljes töltés esetén) meditációs párnánk súlya a töltet fajtájától függően, tönkölypelyvával töltve kb. 1,8 kg. Gyakorlott jógázóknak, és meditálóknak ajánljuk, a párna mérete ideális tartást ad hosszabb meditáláshoz, gyakorlott jógiknak.

Mind a(z) 7 találat megjelenítése