Normál Ganesha Párna

Ganésha a többkezű elefántfejű istenség, Shiva és Parvati istennő fia, és az én személyes kedvencem. Ganésha elhárítja az életünkben az akadályokat, és megfelelő irányba tereli a sorsunkat, ezzel összhangban a prémium minőségű bútorszövetből készült meditációs párnáink, melyek olyan puhák, hogy legszívesebben belebújnál, egyesítik a testet és a lelket, így meditáció közben szinte összeolvadsz a párnáddal, így tökéletes kényelmet és tartás biztosítanak a meditációhoz, elhárítva minden akadályt a meditatív állapot eléréséhez.

Ganésha szobrot és ábrázolást szinte minden hindu otthonban és munkahelyen találsz, és világszerte is kedvelt, hiszen rengeteg összetett szimbólummal rendelkezik, ábrázolástól függően, melyek mindegyike jólétet és sikert hoz otthonodba, anyagi és érzelmi életedre. Bármilyen új dologba kezdesz, érdemes Ganésha hívni segítségül. Ganésha a különböző ábrázolásokban mindig támogató szereppel bír. Kezeiben különböző szimbólumokat tart, melyek mind előremutató, segítő jelentéssel bírnak.

Elvágja a negatív energiákat, bölcs, áldást ad terveidre, segít, hogy félelem és sötétség nélkül láss rá életedre. Jelen van ábrázolásaiban a fejlett bölcsesség, a jutalom, a megvilágosodás, és a tanítások elsajátítása is.

Összetett istenség, aki az életed támogatója. Ülő ábrázolásában meditál és egyben áldást ad, mely a lehető legnagyobb áldás meditáció közben. Ganésha az életedbe tökéletes boldogságot hozó istenség, védelmet adó, így meditáció alatt védelmet és felismeréseket hozó.

A ChakraLife prémium minőségű bútorszövettel készült Ganésha kollekciója, ezt a hitvallást, és ennek energetikáját képviseli. Azon túl, hogy pihe-puha, a Ganésha meditációs párna, otthonod, meditációs stúdiód vagy jóga termed dísze lesz. A meditálást a párna puha felszíne megnyugtatóvá, tökéletesen ellazultá teszi, segítve ezzel a meditatív állapot elérését.

A Ganésha párnacsalád a hét főcsakra színeiben elérhető, a színterápia támogatását adva életedhez.

A csakrák színeiről és jelentésükről bővebben itt olvashatsz.

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

 • Lila normál Ganesha meditációs párna

  12 990 Ft
 • Sötétkék normál Ganesha meditációs párna

  12 990 Ft
 • Világoskék normál Ganesha meditációs párna

  12 990 Ft
 • Zöld normál Ganesha meditációs párna

  12 990 Ft
 • Citromsárga normál Ganesha meditációs párna

  12 990 Ft
 • Narancssárga normál Ganesha meditációs párna

  12 990 Ft
 • Piros normál Ganesha meditációs párna

  12 990 Ft