Théta Healing konzultáció

Théta Healing

Théta Healing Buza Edit

A Théta Healing módszere, mint az a nevéből is kiderül az agy théta állapotában fejti ki hatását. Mindenki agya, minden nap van, théta állapotban, jellemzően ébredés után, és elalvás előtt. A reggeli ébredéstől a másnap reggeli ébredésedig, öt különböző frekvenciát váltogat az agyunk. Minden frekvencián megállás nélkül hoz létre az agyunk hullámokat, melyek váltogatják egymást, de jellemzően az ötből, egy bizonyos frekvencia dominál.

 

 

Az 5 ma ismert frekvencia, melyet agyunk használ:

  1. Az agy delta állapota a mély alvás, öngyógyítás állapota.
  2. A sorban következő a THÉTA állapot, ami az ellazulás nagyon mély állapota, a tudattalatti tere.
  3. Az alfa állapot egy ellazult, meditatív állapot, melyben a relaxáció, az agykontroll ideálisan alkalmazható.
  4. Az agy béta állapota az aktív, éber jelenlét.
  5. A gamma állapot, mely állapotban vagyunk képesek pl. a szupertanulásra, mely magas szintű agyi tevékenységgel jár, és amiben agyunk naponta csak néhány percet, másodpercet tölt.
Théta Healing

Az agy théta állapotban képes arra, hogy a gondolati vagy vizualizációs szinten elképzelt, megálmodot dolgokat valóságosként élje meg, ezért dolgozik a Théta Healing technika théta állapotban. A Théta Healing technikája, a pozitív teremtésének technikája, minden amit el tudsz képzelni, meg is tud valósulni.

 

Hogyan teremtjük meg a jövőnket?

Kimondott szavainkkal, gondolatainkkal teremtünk, létrehozunk.

Megállapításainkkal teremtünk, így pl. a nincs pénzem erre, vagy arra, a férfiak mind ilyenek, a nőknek a konyhában a helyük, a gazdagok rosszak... és még sorolhatnám.

A saját valóságodat, jövődet, a gondolkodásmódoddal, gondolataiddal és kimondott szavaiddal teremted. 

Ez elsőre nagyon rémisztő, és félelmetes lehet, de ahogy minden mást is, a gondolkodásmódodat is TE határozod meg, a gondolataidról, és a kiejtett szavaidról nem is beszélve. Ha erre tudatos vagy, ha fülön tudod csípni magadban ezeket a beidegződéseket, hitrendszereket, és rögtön javítod, megerősítő mondatokkal, amikor észleled, már ezzel nagyon sokat tettél önmagadért.

Théta Healing alkalmazása

A Théta Healing technikájának alkalmazása közben a konzulens théta állapotban dolgozik. Théta állapotban képes lehívni információkat, hittrendszeri, generációs beragadásokat, és sok minden más, fejlődését szolgáló információt, az adott személyről, olyan információkat, melyeket a tudatalatti rejt, és melyekre nem könnyű rátalálni.

Ezekre a tudattalanban rejtőzködő korlátozó hitrendszerekre, elakadásokra, programokra úgy találunk rá, ha a Théta Healing segítségével leásunk a dolgok mélyére. Ezt nevezik a Théta Healing technikában ásásnak. Az ásás során több hitrendszeri szinten dolgozunk, az alapszintől (mely a jelen életünk történéseit tartalmazza a fogantatásunktól kezdve), a generációs szinteken át, a történelmi, a csoporttudatosság szintjein és az előző életek szintjein. Egy-egy programunk több szinten is futhat, ezért minden szinten elvégezzük a munkát.

Gyakran kérdezik tőlem, hogy baj -e, ha ő nem hisz az előző életekbe? A válaszom és a tapasztalatom is az, hogy nem baj, ha nem hiszel, ettől még a Théta Healing működik, és segíteni fog, nem gátolja a folyamataidat a hited.

A Théta Healing a ma használt módszerek közül, az egyik leghatásosabb életrendező technika, melynek segítségével olyan traumákat, programokat, hittrendszereket, csoporttudatosságokat tehetsz le, melyek gátolnak abban, hogy jobb, teljesebb életet élhess. A Théta Healing segítségével rengeteg ember kapott már új esélyt egy könnyedebb, boldogabb, bőségben gazdag új életre. Tartozz Te is közéjük!

Théta Healing ülés időtartama: 1,5 óra (90 perc)

Ára: 19.000.-/ alkalom

 

Kérlek add meg adataidat, hogy fel tudjalak keresni.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!