10 milliószoros napok

10 milliószoros napok

Publikálva Kategóriák: Ünnepek

10 milliószoros napok

A 10 milliószoros napok az úgynevezett dharmacsakrás napok, amikor tetteid következménye 10 milliószorosára erősödik. Évente négy tízmilliószoros napot határoznak meg a tibeti szerzetesek a buddhista hagyományok szerint. A tibetiek úgy tartják, ünnepnapjaikon minden gondolat tízmilliószoros erővel hat. Mivel ez mind a pozitív, mind a negatív tettekre vonatkozik, ajánlatos pozitív dolgokat tenni ezen a napon. A pozitív és a negatív cselekedetek 10 milliószor szorozódnak! 

Tégy magadért!

Érdemes a 10 milliószoros napokon, és természetesen minden többi napon is, arra törekedni, hogy este elégedetten feküdj le. Ha tudatosan próbálsz tenni a boldogságodért, már az is nagy erőt, és lökést ad abba az irányba amerre tartani akarsz. Az ilyen volt, ilyen lett, előtte utána fotók, akár rólad is szólhatnak... Tartsd szem előtt a fontos dolgokat, és hátérbe fog szorulni minden, ami lényegtelen. 

  1. Gondolkodj kevesebbet! - Érezz többet!
  2.  Szomorkodj kevesebbet! - Mosolyogj többet!
  3.  Beszélj kevesebbet! - Halgass többet!
  4.  Ítélkezz kevesebbet! - Fogadj el másokat!
  5.  Ne mások életét nézd! - Cselekedj, és tégy önmagadért!
  6. Panaszkodj kevesebbet! - Értékeld, és légy hálás, mindazért amid van!
  7.  Engedd el az aggodalmakat, és a félelmeket! - Szeress többet!

A sorsod feletti döntés kizárólag a Te kezedben van. Figyelj a jelekre, az Univerzum fogja a kezed, és vezet az utadon, csak légy éber, és vedd észre azokat az üzeneteket, melyek neked szólnak. Meditálj, a meditáció segít! Ha kezdő meditáló vagy, és útmutatásra van szükséged, használhatsz vezetett meditációs CD-ket, melyek megkönnyítik a meditáció elsajátítását. 

Öleld meg szeretteidet, mosolyogj, légy boldog, és a világ visszamosolyog RÁD! 🙂 Ne csak a 10 milliószoros napokon 🙂